Cauta

Vermorel cu presiune, 6L, Bass Polska 8636

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: In Stoc
SKU: 8636
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
119,70 lei
92,08 lei
excluding shipping
decrease increase
Share
  • Capacitate rezervor: 6 l
  • Presiune: 3.5 bar


Va intrebati ce pulverizator de gradina sa alegeti? Acest model va va satisface asteptarile daca sunteti in cautarea unui mic pulverizator manual pentru ingrijirea plantelor de interior si de gradina. De asemenea, va fi cel mai bun pulverizator auxiliar pentru sere si alte spatii inchise.


Un pulverizator manual de gradina este un dispozitiv versatil de gradina care permite ingrijirea cuprinzatoare a plantelor. Acest mic pulverizator de gradina va fi utilizat in pomicultura, agricultura, in gradini si parcele, pentru pulverizarea plantelor si pentru pulverizarea agentilor de control al tantarilor si tantarilor, precum si pentru pulverizarea substantelor chimice pentru dezinfectie.


Pulverizatorul sub presiune de 6 l a fost proiectat pentru a indeplini cele mai inalte standarde de calitate. Componentele de calitate excelenta garanteaza o functionare fiabila si o functionare lunga, fara probleme. Rezervorul armat pentru pulverizarea substantelor se caracterizeaza prin etanseitate maxima.


Duza reglabila impreuna cu lancea ofera un flux larg de pulverizare adaptat cerintelor lucrarii efectuate. De asemenea, puteti seta tipul de pulverizare: de la ceata la un flux continuu.


Intr-un rezervor cu o capacitate de 6 litri, lichidul este turnat de sus prin orificiul in care este insurubata pompa cu piston. Dupa oprirea pompei, datorita miscarilor verticale ale pistonului, presiunea este creata in rezervor. Scurgerea lichidului are loc printr-un tub intr-un pistol terminat cu o lance de plastic cu o duza de stropire. Supapa din pistol deschide sau inchide fluxul de lichid.


Am proiectat pulverizatorul de rucsac de gradina, astfel incat functionarea si incarcarea acestuia sa fie intuitive si confortabile. Asamblarea simpla dureaza doar un moment si toate elementele pulverizatorului sunt usor de curatat.


Forma umarului pulverizatorului de gradina permite nu numai transportul usor, ci si pulverizarea convenabila - puteti purta un pulverizator atarnat pe un umar ca un rucsac. Lancea garanteaza libertatea deplina de miscare si o gama larga de munca. Umplutura mare faciliteaza umplerea rezervorului.Filters
Sort
display