Cauta

Unealta 2 in 1, trimmer / foarfeca pentru gard viu pe acumulator, 3.6 V, latime 8 / 11 cm, Hecht 5036

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT5036
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
302,09 lei
232,38 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Foarfecele de iarba cu acumulator HECHT 5036 SET sunt un mare ajutor pentru finisarea dupa cosirea principala sau ajustarea locurilor slab accesibile. In versiunea de baza, ele pot fi folosite ca foarfece mici de mana, de exemplu, pentru taierea precisa a ierbii din jurul gradinii de rock. Atunci cand sunt montate pe un maner telescopic, acestea pot fi utilizate, de exemplu, pentru taierea ierbii in jurul peretilor si caselor fara a fi nevoie sa se indoaie datorita rotilelor reglabile. In comparatie cu un trimmer conventional de sfoara, operatorul foarfecelor are un control precis asupra taieturii, deci nu este o problema sa taiati iarba in imediata apropiere a florilor, piscinelor gonflabile si altele asemenea cu foarfeca, fara a fi nevoie sa va faceti griji ca sfoara sau o piatra aruncata la intamplare va deteriora piscina sau florile.


Un alt avantaj al acestor foarfece este compactitatea si actionarea bateriei. Cand sunt scoase din maner, foarfeca se potriveste confortabil intr-o punga obisnuita si poate fi luata convenabil cu dvs. oriunde. Datorita acestui fapt, este posibil sa le folositi pentru a taia iarba in jurul diferitelor monumente etc.


Manerul telescopic este echipat cu un control direct pe maner, care este activat automat atunci cand foarfecele sunt puse pe maner. Datorita faptului ca foarfecele pot fi rotite in lateral cu 90 °, le puteti folosi atat pentru taierea orizontala, cat si verticala a ierbii, de exemplu cresterea prin gard.


Sunt incluse doua bare de taiere, care pot fi inlocuite foarte rapid si usor fara unelte. Bara de baza poate fi utilizata in principal pentru tratarea ierbii, a doua bara este utilizata pentru taierea si modelarea arbustilor si gardurilor vii mai mici. Latimea barei de iarba este de 8 cm, latimea zavorului de arbust este de 11 cm.


Ca sursa de alimentare serveste bateria Li-ion Samsung 3.6 V cu o capacitate de 1.3 Ah. Timpul de incarcare a bateriei este de aproximativ 4 ore, iar timpul de functionare ulterior este de aproximativ 40 de minute. Baterie si incarcator incluse.


Specificatii tehnice:

  • Motor Electric 3.6 V
  • Tip unitate Acumulator
  • Greutate (kg) 1
  • Latime de lucru (cm) 11
  • Maner telescopic 1
  • Maner pivotant Nu
  • Baterie - tensiune (V) 3,6
  • Baterie - capacitate (Ah) 1,3
  • Acumulator - tip Li-ion
Filters
Sort
display