Cauta

Ulei polisintetic pentru motoare in 2 timpi, 0.45 l. Hecht 2T450

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT2T450
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
49,77 lei
38,28 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Ulei polisintetic special dezvoltat pentru lubrifierea perfecta a motoarelor in doi timpi de mare viteza. Volum 0,45 l. Reducerea fumului si a depunerilor.


HECHT 2T este un ulei polisintetic cu fum redus, special dezvoltat pentru lubrifierea perfecta a motoarelor in doi timpi de mare viteza. Volumul flaconului 0,45 l. Pentru o dozare mai precisa, flaconul este prevazut cu o banda transparenta pe margine.


Uleiul este fabricat din uleiuri de baza petroliere de inalta calitate si componenta PIB (poliizobutilena), care inlocuieste uleiul vascos care a cauzat depozitele de carbon. Uleiul este completat cu alti aditivi de rafinare de inalta calitate, care imbunatatesc in primul rand proprietatile sale lubrifiante, sporesc protectia impotriva coroziunii si, in acelasi timp, reduc formarea depozitelor de carbon.


Uleiul este proiectat pentru prepararea amestecurilor de combustibil pentru motoarele moderne de mare viteza in doi timpi, cu cerinte exceptionale de calitate a uleiului.


Este recomandat pentru ferastraie cu lant, motounelte, trimmere, suflante, aspiratoare, roua si alte echipamente de gradina. In acelasi timp, este foarte potrivit pentru motocicletele moderne in doi timpi. In functie de designul motorului, lubrifierea poate fi efectuata prin prepararea amestecului de combustibil sau prin utilizarea unei pompe dozatoare.


Uleiul se amesteca usor cu benzina si iese in evidenta pentru fumul redus. Previne formarea depunerilor de carbon pe piston, inelele pistonului, camera de ardere, bujiile si galeriile de evacuare. Uleiul este folosit pe tot parcursul anului.


La prepararea amestecului de combustibil, respectati raportul ulei/benzina recomandat specificat de producatorul motorului.


Clasificare: API TC, JASO FD, ISO-L-EGD, TISI

Filters
Sort
display