Cauta

Ulei pentru motor in 4 timpi SAE 30, 600 ml, Kraft&Dele

Producator: Kraft&Dele
Disponibilitate: In Stoc
SKU: KDULEI851
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
25,51 lei
19,62 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Uleiul de motor pentru motoare in 4 timpi de 600 ml este un lichid special conceput pentru a lubrifia si proteja componentele interne ale unui motor in 4 timpi. Acest tip de ulei este proiectat sa ofere performante optime in conditii variate de functionare a motorului, cum ar fi temperaturi ridicate sau scazute, sarcini mari sau mici si viteze diferite.


Uleiul de motor pentru motoare in 4 timpi este fabricat dintr-un amestec de uleiuri bazate pe hidrocarburi si aditivi speciali pentru a reduce frecarea si a preveni coroziunea si uzura prematura a pieselor motorului. Acesta ofera, de asemenea, proprietati excelente de curatare si dispersie pentru a mentine motorul curat si a preveni formarea depunerilor de murdarie sau a lacului.


In plus, uleiul de motor pentru motoare in 4 timpi de 600 ml este conceput sa ofere o protectie impotriva uzurii si a coroziunii pentru o durata lunga de timp, fara a fi necesara o schimbare frecventa. Acest tip de ulei este recomandat pentru motoarele in 4 timpi, cum ar fi cele folosite in motociclete, ATV-uri, masini de tuns iarba si alte tipuri de echipamente cu motor in 4 timpi.

Filters
Sort
display