Cauta

Ulei pentru motoare in 4 timpi, 0.8 l, HECHT 5W-40

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT5W-40
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
52,88 lei
40,69 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

HECHT 5W-40 este un ulei sintetic pe tot parcursul anului, conceput pentru motoare in patru timpi, cu utilizare pe tot parcursul anului.


Volumul ambalajului este de 0,8 l, conform specificatiilor SAE 5W-40.


Este fabricat din uleiuri de baza de petrol de inalta calitate, cu evaporare scazuta. Este completat cu aditivi detergenti si dispersivi, aditivi de rafinare de cea mai inalta calitate, care includ inhibitori de oxidare si coroziune care ajuta la mentinerea curata a celor mai sensibile parti ale motorului. Este proiectat in principal pentru lubrifierea pieselor mecanice ale motoarelor pe benzina sau diesel de mare viteza in patru timpi utilizate in masini mici de gradina, cum ar fi cositoare, suflante de zapada, tractoare de gradina, masini de maturat, dar si generatoare de energie electrica, placi vibratoare, transportoare si alte echipamente care necesita utilizarea pe tot parcursul anului a uleiului de motor SAE 5W-40. Este potrivit in special pentru utilizarea in motoare de mare putere cu o deplasare mai mare de 200 cm3.


Caracteristicile sale distinctive asigura lubrifierea fiabila pe tot parcursul anului a pieselor mobile ale motoarelor in patru timpi puternic incarcate, reducand consumul acestora si asigurand performantele lor ridicate. Pentru suflantele de zapada, permite pornirea excelenta in toate conditiile de functionare, chiar si la temperaturi exterioare extrem de scazute. Mentine piesele motorului curate, suprima formarea depunerilor de temperatura ridicata si a namolului la temperaturi scazute. Proprietatile antioxidante excelente garanteaza o durata lunga de viata, protejeaza partile interne ale motorului impotriva coroziunii chiar si atunci cand este oprit mult timp si incetinesc uzura acestuia. Uleiul este miscibil cu alte uleiuri care corespund specificatiilor, dar performanta maxima poate fi obtinuta numai daca nu este amestecat cu alte uleiuri.

Filters
Sort
display