Cauta

Trimmer pentru gard viu pe acumulator (fara acumulator si incarcator), lungime lama 51 cm, Hecht 6022

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT6022
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
442,49 lei
340,38 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Avantaje:

  • Trimmer puternic pentru gard viu fara fir din programul ACCU 1278
  • Bara de taiere contra-rotativa din otel inoxidabil taiata cu laser garanteaza o taiere perfecta
  • Marele avantaj al acestui model este manerul pivotant, datorita caruia munca chiar si in locuri mai putin accesibile va fi o joaca de copii
  • Comutator de siguranta mare pe maner pentru o munca confortabila
  • Diametrul maxim al ramurilor taiate 15 mm
  • Datorita greutatii reduse, aceste foarfece de gard vor fi, de asemenea, apreciate de femei
  • Carcasa de protectie din plastic inclusa
  • Furnizat fara incarcator si baterie
  • Capac frontal maner de protectie


Trimmerul de gard viu fara fir HECHT 6022 este un mare ajutor pentru intretinerea gardurilor vii si a arborilor ornamentali. Datorita alimentarii fara fir, nu sunteti limitat de cabluri, asa cum este cazul masinilor electrice si, in acelasi timp, este relativ silentios si fara emisii in comparatie cu utilizarea unui motor cu ardere interna.


Greutatea tunsorului de gard viu fara baterie este de 3 kg. Cu o baterie Li-ion de 20 V cu o capacitate de 2 Ah, timpul maxim de functionare a masinii este de 50 de minute.


Tunderea gardurilor vii cu un trimmer este acum o chestiune obisnuita. Cine ar vrea sa inceapa sa modifice cativa metri de gard viu cu trimmere clasice de gard si sa taie creanga cu crenguta? Trimmerele de gard viu cu motor sunt foarte puternice, din pacate si zgomotoase, relativ grele si produc emisii. Trimmerele electrice pentru gard viu sunt mai usoare si semnificativ mai silentioase, dar sunt limitate de lungimea cablului de alimentare. In plus, multi utilizatori neatenti au reusit sa taie cu usurinta cablul de alimentare in incurcatura densa a ramurilor. Un trimmer de gard viu fara fir este, prin urmare, o alternativa excelenta care combina independenta motoarelor cu ardere interna cu zgomotul redus, greutatea favorabila si fiabilitatea motoarelor electrice.


Produsul se livreaza fara acumulator si incarcator!

Filters
Sort
display