Cauta

Trimmer electric pentru iarba, fara acumulator si incarcator, 24V, Bass Polska 8471

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: In Stoc
SKU: 8471
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
504,54 lei
423,99 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

FARA BATERIE SI INCARCATOR INCLUSE

  • Tensiune: 24V
  • Max. diametru de taiere: 250 mm
  • Diametrul liniei de pescuit: 1,6 mm
  • Lungimea liniei de pescuit: 5 m
  • Maner pivotant: DA, 180°
  • Baterie de potrivire: 3 Ah BP-5838 baterie
  • Incarcator potrivit: incarcator de baterie BP-5842 de 3 Ah


Avantaje:

 Nu necesita o conexiune permanenta la energie electrica si va va placea. Trimmerul wireless va ofera libertate deplina de manevra atunci cand cositi iarba, curatati zonele verzi si locurile greu accesibile, cum ar fi in jurul gardului sau bordurii. Functia de tundere a marginilor gazonului este de neinlocuit pentru efectul cositului profesional si precis. Luati-va trimmerul pentru a lucra in teren fara sa va faceti griji cu privire la accesul la o sursa de alimentare si bucurati-va de rezultatul perfect!


Pentru acest model de tuns iarba Bass Polska puteti cumpara o baterie litiu-ion fiabila. O astfel de baterie este usoara si nu are efect de memorie si are, de asemenea, cea mai mare densitate de energie si capacitate in raport cu greutatea si volumul. Controlerul electronic nu va permite bateriei sa se descarce excesiv. Aminti! Trebuie sa cumparati bateria separat, deoarece nu este inclusa! Alegeti o baterie de 3 Ah sau o baterie de 4 Ah.


Functionare silentioasa fara gaze de esapament 

Trimmerele de baterii Bass Polska pentru iarba sunt ecologice si nu genereaza gaze de esapament, cum ar fi trimmerele diesel. Acest model de coasa a bateriei se caracterizeaza, de asemenea, printr-o functionare foarte silentioasa – emisiile scazute de zgomot garanteaza cositul confortabil, fara a impovara auzul operatorului si al celor din afara, precum si sa nu sperie animalele.Greutatea redusa, forma simplificata si manerul rotativ garanteaza o munca confortabila atat pentru dreptaci, cat si pentru stangaci. Capul optim echilibrat va permite sa luati o pozitie confortabila.


 

Filters
Sort
display