Cauta

Trimmer electric pe acumulator (fara acumulator si incarcator), 40 V, Hecht 1040

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT1040
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
582,89 lei
448,38 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Trimmerul cu acumulator HECHT 1040 este ideal pentru finisarea gardurilor si peretilor dupa cosire sau pentru taierea ierbii din locuri greu accesibile.

Trimmerul este echipat cu un arbore telescopic, il puteti regla cu usurinta la inaltimea figurii operatorului. Pentru a face munca si mai usoara, este echipata si cu o curea de umar. Greutatea dispozitivului de tuns este de numai 3,8 kg.


Cel mai mare avantaj al trimmerului este unitatea bateriei. Datorita acestui fapt, masina este silentioasa, fara emisii, elimina multe probleme asociate cu intretinerea si pornirea motoarelor cu ardere interna sau cu cablul masinilor electrice. Latimea de lucru a sirului poate fi reglata in intervalul 280 / 300 / 320 mm prin simpla comutare a comenzii pe capacul sirului. Un sir cu un diametru de 1,6 mm este infasurat intr-un cap automat cu o singura coarda. De fiecare data cand masina porneste, aproximativ 1 cm de sfoara este derulata automat. Daca firul devine prea uzat in timpul taierii, pur si simplu porniti si opriti trimmerul de mai multe ori pana cand firul este derulat la lungimea necesara. In cazul in care sirul se relaxeaza prea mult, taietorul reglabil automat de pe capac il va taia. Acest lucru asigura o latime optima de taiere de 28-32 cm in orice moment. Vitezele fara sarcina ajung pana la 8000 rpm.


Capul trimmerului poate fi rotit la 180°, iar masina poate fi utilizata cu usurinta pentru a taia capatul gazonului.


Bateria si incarcatorul nu sunt incluse.


Trimmerul poate fi alimentat de orice baterie ACCU 5040, iar capacitatea bateriei va afecta timpul de functionare la o singura incarcare. De exemplu, atunci cand utilizati o baterie de 4 Ah cu aceasta baterie, trimmerul poate functiona continuu timp de pana la 40 de minute cu o singura incarcare.


Specificatii tehnice:

  • Tip unitate Motor electric
  • Greutate (kg) 3,8
  • Latime de lucru (cm) 32
  • Baterie - tensiune (V) 40
  • Grosimea firului (mm) 1,6
Filters
Sort
display