Cauta

Trimmer electric fara acumulator si incarcator, 24V, Bass Polska 8474

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: In Stoc
SKU: 8474
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
564,04 lei
473,99 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

FARA BATERIE SI INCARCATOR INCLUSE

  • Tensiune: 24V
  • Max. diametru de taiere: 250 mm
  • Dimensiunea liniei de pescuit: Ø 1,2 mm x 4,5 m
  • Modele de baterii potrivite: 3 Ah model baterie BP-5838, 4 Ah model baterie BP-5839
  • Model incarcator potrivit: model de incarcator 24V BP-5842


Avantaje:

Nu are nevoie de o conexiune permanenta la energie electrica si va va placea pentru asta. Trimmerul wireless Bass Polska garanteaza libertatea deplina de manevra atunci cand cositi iarba, curatati zonele verzi si locurile greu accesibile, cum ar fi in jurul unui gard sau al unei borduri. Puteti sa-l luati pentru a lucra in domeniu fara sa va faceti griji cu privire la accesul la o sursa de alimentare si sa va bucurati de rezultate excelente de lucru. Acest model de tuns Bass Marea Britanie va fi cea mai buna alegere daca sunteti proprietarul unui teren mare, gradina sau gazon extins. Lipsa unui fir electric si posibilitatea unei functionari continue indelungate fac din acest trimmer un echipament excelent pentru cositul suprafetelor mari. Acesta va fi, de asemenea, un model excelent pentru tine, daca sunteti in cautarea pentru echipamente silentioase, usoare si la indemana.


Functionare silentioasa fara gaze de esapament

Trimmerele de baterii Bass Polska pentru iarba sunt ecologice si nu genereaza gaze de esapament, cum ar fi trimmerele diesel. Acest model de coasa a bateriei se caracterizeaza, de asemenea, printr-o functionare foarte silentioasa – emisiile reduse de zgomot de Lwa 86 dB si Lpa 66 db garanteaza cositul confortabil, fara a impovara auzul operatorului si al celor din afara.


Greutatea redusa, forma simplificata si manerele ergonomice garanteaza o munca confortabila atat pentru dreptaci, cat si pentru stangaci. Capul optim echilibrat va permite sa luati o pozitie confortabila.Filters
Sort
display