Cauta

Tocator resturi vegetale pe benzina, Kraft&Dele KD5204

Producator: Kraft&Dele
Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: KD5204
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
3.291,72 lei
2.532,09 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Tocator resturi vegetale pe benzina, Kraft&Dele KD5204

Parametrii tehnici ai produsului

  • Marca: KRAFT&DELE
  • Model: KD5204
  • Putere: 173cc / 4.3kW / 6KM
  • Rotatii: 3000 rpm
  • Max. grosimea taierii: 45mm
  • Greutate: 41 kg

Descriere si caracteristici

Taierea ramurilor este una dintre procedurile de ingrijire de baza pe care le efectuam in gradinile noastre. Cu toate acestea, dupa finalizarea lucrarii, apare de obicei problema ce sa faca cu ramurile taiate. Tocator kraft &Dele KD5204 sucursala oferim vine la salvare. Aceasta este o solutie foarte convenabila, iar tocatorul in sine este usor de operat. Absolut pentru sucursale si, in acelasi timp, complet sigur pentru utilizator. Tocator de ramura oferite cu usurinta va permite sa se pisa lastari rigide de plante perene, crengi din garduri vii sau arbusti, si chiar ramuri de pana la 45mm in diametru

Jante durabile si un cadru metalic, facilitand transportul si deplasarea dispozitivului intre locurile de munca. Dispozitivul se caracterizeaza printr-o carcasa durabila care protejeaza componentele interne si garanteaza o rezistenta ridicata la deteriorari mecanice.

Cosul mare, integrat din plastic durabil nu este doar rezistent la deformare, ci si ideal pentru transportul materialului maruntit.

Filters
Sort
display