Cauta

Tocator resturi vegetale, Kraft&Dele KD5200

Producator: Kraft&Dele
Disponibilitate: In Stoc
SKU: KD5200
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
1.016,80 lei
782,15 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Tocator resturi vegetale, Kraft&Dele KD5200

Parametrii tehnici ai produsului

  • Marca: KRAFT&DELE
  • Model: KD5200
  • Putere: 2550W
  • Rotatie fara sarcina: 4500 min
  • Max. grosimea taierii: 39mm
  • Greutate: 11 kg


Descriere si caracteristici

Tocatorul este echipat cu un motor modern si eficient, cu o putere mare de 2550 W, caracterizat prin functionare fara probleme si un nivel scazut al volumului. Tocator de ramura oferite cu usurinta va permite sa se pisa lastari rigide de plante perene, crengi din garduri vii sau arbusti, si chiar ramuri de pana la 39 mm in diametru. Resturile maruntite pot fi folosite ca mulci pentru paturi si cai sau eliminate pentru compost.


Dispozitivul are cutite duble de taiere din otel de inalta calitate, cu posibilitatea de inlocuire. Cutitele duble si un motor electric asigura functionarea silentioasa a dispozitivului. Taierea ramurilor este una dintre procedurile de ingrijire de baza pe care le efectuam in gradinile noastre. Cu toate acestea, dupa finalizarea lucrarii, apare de obicei problema ce sa faca cu ramurile taiate. Tocator sucursala pe care le oferim vine la salvare. Este o solutie nu numai foarte ecologica, ci si convenabila. Absolut pentru sucursale si, in acelasi timp, complet sigur pentru utilizator.


Pentru a asigura siguranta utilizatorului, tocatorul are protectie la suprasarcina si o spatula pentru impingerea ramurilor. Tocatorul este foarte usor de utilizat, are nevoie doar de un moment pentru a transforma ramurile in bucati mici. Si ceea ce este foarte important, aceste piese sunt apoi utile ca material pentru mulci sau compost natural. In acest fel, tocatorul de ramura nu numai ca ajuta sa faca fata problemei ramurilor taiate, ci ofera si ingrasamant natural de cea mai inalta calitate.Filters
Sort
display