Cauta

Tocator cu motor pe benzina pentru crengi, Hecht 6421

Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: HECHT6421
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
5.986,91 lei
5.031,02 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Concasorul pe benzina HECHT 6421 va satisface chiar si utilizatorii pretentiosi cu performanta sa.


Pentru actionare este utilizat un motor HECHT OHV cu un volum de 389 cm 3 si o putere de 9,8 kW / 13 CP.


Exista 16 cutite oscilante ascunse sub duza principala de umplere , dintre care 8 cutite sunt echipate cu lame zimtate (4 cutite pe fiecare ax - 2 seturi cu lame zimtate si 2 seturi cu lame drepte), care pot sfarama in mod fiabil deseurile si ramurile biologice mici. pana la un diametru de 10 mm.


Pentru zdrobirea ramurilor groase, exista un al doilea gat pe lateral, sub care se rotesc doua cutite de rindeluit pe o placa, care poate manipula ramuri de pana la 89 mm in diametru. Datorita motorului puternic cu ardere interna, tocatorul poate fi folosit chiar si in locuri in care electricitatea nu este disponibila.Pentru manevrare, este echipat cu o pereche de roti de inalta calitate si manere robuste si o bara de remorcare detasabila de transport pentru cuplarea la un tractor de gradina sau alte mijloace adecvate (numai pentru circulatia in afara drumurilor publice).


Pentru multi gradinari si cultivatori, eliminarea deseurilor de la taierea si taierea plantelor lemnoase este o problema care se rezolva adesea prin ardere sau ducandu-le la o groapa de gunoi. Acest lucru ii priveaza de material biologic de inalta calitate care poate fi procesat intr-un tocator pentru mulcire sau compostare. Materialul zdrobit nu numai ca arata frumos sub copaci si tufisuri, dar si protejeaza solul de uscare, previne cresterea buruienilor si imbunatateste calitatea solului. Prin compostare, obtineti ingrasamant biologic de inalta calitate, fara utilizarea de substante chimice si puteti returna substante nutritive valoroase in solul patului.


Spcificatii tehnice:

  • Motor : Hecht 4 timpi
  • Tipul de unitate : Motor pe benzina cu ardere
  • Volumul motorului (cm3) : 389
  • Putere nominala SAE J1940 (kW) : 9.8
  • Performanta : 13 CP
  • Masa : 105 kg
  • Diametrul maxim al lemnului (mm) : 89
  • Frana de motor : NU
Filters
Sort
display