Cauta

Tester digital pentru sol, 4 functii, Falon-Tech FT0100

Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: FT0100
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
98,51 lei
75,78 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Caracteristici:

  • Contorul (contorul de acid din sol) va permite sa cititi patru valori: umiditatea solului, reactivul pH-ului solului, temperatura solului (de asemenea, mediul atunci cand sonda nu este condusa in pamant) si iluminarea.
  • Contorul este echipat cu o sonda de 20 cm lungime si un ecran LCD clar pentru masurare si citire usoara. (Afisarea valorilor este construita astfel incat citirea sa fie convenabila dintr-o pozitie in picioare.)
  • Dispozitivul are o functie de inchidere automata, care afecteaza durata de viata a bateriei.
  • Tip baterie: PP3 9V


Masurare

Porniti contorul, indreptati fereastra contorului de lumina spre sursa de lumina. Afisajul va afisa gradul de iluminare.

Indicatia LOW- inseamna cea mai mica valoare, indicatia HGH+ inseamna cea mai mare valoare.


Masurarea PH-ului solului

Setati comutatorul de pe spatele carcasei la pozitia pH-ului. Conduceti usor si vertical sonda in sol. Porniti dispozitivul. Reactivul de pH va fi afisat pe afisaj. Efectuati mai multe masuratori pentru a obtine un rezultat de masurare mai precis.

Indicatia pH 7 inseamna sol cu reactiv neutru. Indicarea urmatorului pH 7 inseamna solul cu reactiv acid si mai sus cu un reactiv alcalin. Afisarea ''Lo'' sau ''HH'' inseamna depasirea intervalului de masurare.


Masurarea umiditatii solului

Setati comutatorul de pe spatele carcasei la pozitia OC. Conduceti usor si vertical sonda in sol. Porniti dispozitivul. Rezultatul masuratorii va fi afisat pe afisaj. Efectuati mai multe masuratori pentru a obtine un rezultat de masurare mai precis. Indicat DRY+ inseamna sol foarte uscat, indicatia WET+ inseamna sol foarte umed.


Masurarea temperaturii solului

Impreuna cu masurarea umiditatii, va fi afisat rezultatul masurarii temperaturii. Daca sonda nu este condusa in pamant, atunci va fi afisata temperatura ambianta. Afisarea ''Lo'' sau 'HH'' inseamna depasirea intervalului de masurare.

METRU TESTER PH ACIDOMETRUL SOLULUI HORTICOL 4in1 Greutatea produsului cu ambalaj unitar 0,12 kg


Filters
Sort
display