Cauta

Termometru pentru piscina, Hecht 060501

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT060501
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
18,74 lei
15,76 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Produsul HECHT060501 este un termometru special conceput pentru a masura temperatura apei din piscina. Acesta este un instrument util pentru a monitoriza temperatura apei, ceea ce iti permite sa mentii apa la o temperatura confortabila pentru inot si sa ajustezi incalzirea piscinei, daca este necesar.


Caracteristicile cheie ale unui termometru pentru piscina ar putea include:

  • Design submersibil: Termometrul este proiectat sa fie introdus in apa, astfel incat sa poata masura direct temperatura apei din piscina.
  • Citire usoara: Termometrul are un afisaj clar si usor de citit, care iti permite sa vezi rapid temperatura inregistrata.
  • Culoare albastra: Daca este specificat ca termometrul are culoarea albastra, acesta poate avea o carcasa exterioara sau o parte a designului in aceasta nuanta.
  • Durabilitate: Produsul este fabricat din materiale rezistente si durabile, pentru a face fata conditiilor din mediul piscinei.
  • Precizie: Un termometru bun pentru piscina va oferi o masurare precisa a temperaturii apei.
  • Usor de utilizat: Termometrul este conceput sa fie usor de utilizat si de intretinut.


Folosirea unui termometru pentru piscina este importanta pentru asigurarea confortului in timpul inotului si pentru a avea grija de piscina in mod corespunzator. Daca esti interesat de produsul specific mentionat, te recomand sa cauti informatii actualizate direct de la producatorul sau vanzatorul produsului, deoarece specificatiile si caracteristicile exacte pot varia in functie de modelul si marca termometrului.

Filters
Sort
display