Cauta

Termometru digital pentru bucatarie, Bass Polska 10149

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: 10149
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
14,32 lei
11,01 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

TERMOMETRU DE BUCATARIE PENTRU ALIMENTE SI LICHIDE CU ECRAN LCD

  • Masurarea temperaturii in intervalul: -50 ° C ~ 300 ° C
  • Precizie de masurare: ± 1° C
  • Alimentare: 1.5 V, baterie AG13
  • Lungime: 23 cm

TERMOMETRU PENTRU CARNE, VIN, CEAI.

Un termometru pentru masurarea temperaturii vaselor, produselor de patiserie si lichidelor este un element indispensabil al echipamentului de bucatarie al fiecarui bucatar constient. Termometrul de bucatarie Bass Polska permite controlul deplin al temperaturii vasului in timpul prepararii. Datorita unui termometru de bucatarie precis, veti evita o situatie in care vasul este gata deasupra, dar in interior crud. Un termometru va fi util mai ales daca coaceti adesea carne. Este suficient sa introduceti un termometru cu o frigaruie in mijlocul, de exemplu, un pui, pentru a va asigura ca s-a copt si in interior. Veti aprecia termometrul alimentar atunci cand pregatiti feluri de mancare de Craciun. Veti incanta oaspetii cu un curcan perfect copt sau o rata perfect pregatita. In plus, cu ajutorul unui termometru, veti verifica daca vinul pe care il serviti cu masa are temperatura potrivita. Pe de alta parte, in timpul sezonului de gratar, puteti verifica rapid temperatura vaselor de pe gratar. Termometrul va fi, de asemenea, iubit de iubitorii de ceai. Doar dip varful in apa pentru a vedea daca acesta a ajuns la temperatura necesara pentru a prepara tipul preferat de ceai.

VERIFICATI RAPID TEMPERATURA AMESTECULUI SAU A LAPTELUI PENTRU COPIL.

Termometrul Bass Polska permite citirea instantanee a temperaturii amestecului, a laptelui sau a terciului de ovaz pentru copil. Aceasta caracteristica utila va fi apreciata in special de parintii care se trezesc noaptea si trebuie sa pregateasca rapid o masa pentru copilul lor care plange. Incertitudinea daca laptele are temperatura potrivita pentru a da copilului este bataia de joc a tuturor parintilor. Din fericire, termometrul va citi si afisa temperatura in doar cateva secunde!

Varful ascutit si lung poate fi plasat cu usurinta in mijlocul aluatului in crestere. De asemenea, va strapunge cu usurinta crusta tare a painii. Datorita designului lung al termometrului, puteti verifica temperatura in cuptorul preincalzit intr-un mod sigur, fara teama de arsuri.

Termometrul cu pini Bass Polska are doua unitati de masura din care puteti alege. In functie de preferintele si reteta dvs., veti verifica temperatura in grade Celsius sau Farenheit. Ecranul mare permite citirea instantanee si convenabila. Termometrul aminteste, de asemenea, rezultatele maxime si minime ale masuratorilor. Mai mult, termometrul se va opri automat la zece minute dupa ultima utilizare. Functia de economisire a energiei este utila in special in caldura gatitului. Puteti pune termometrul pe masa fara sa va faceti griji ca bateria se va epuiza!

Filters
Sort
display