Cauta

Suflanta de frunze pe benzina, motor 2 timpi, 42.7 cc, Midori MJ-692

Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: MJ-692
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
785,40 lei
659,80 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Curatati-va gradina, aleea sau trotuarul in cel mai scurt timp: cu aceasta suflanta puternica de frunze Midori, asta nu este o problema. Datorita gatului larg al vezicii urinare in forma speciala, suflanta de frunze este extrem de potrivita pentru a face gradini mai mari fara frunze. In plus fata de frunze, suflanta de frunze Midori Japonia elimina, de asemenea, alte deseuri de gradina cu usurinta, cum ar fi iarba cosita si deseurile de taiere.


Design ergonomic

Suflanta de frunze Midori este proiectata avand in vedere usurinta in utilizare si confortul. Prin intermediul clapetei de acceleratie, forta de suflare este usor reglabila.


Confortabil

Dispozitivul poate fi considerat destul de greu, deci nu ar fi convenabil sa trebuiasca sa tineti suflanta de frunze in mana tot timpul. De aceea, am pus la dispozitie acest produs cu o curea de transport cu care puteti purta suflanta de frunze pe spate. Partea din spate a suflantei de frunze Midori Japonia este echipata cu o perna moale pentru un confort optim.


Motor puternic

Suflanta cu frunze de benzina 47.2 cc are un motor puternic pe benzina.

Datorita modificarii recente a legii, E10 este oferit ca standard la majoritatea statiilor de benzina in loc de vechiul Euro 95 (E5). E10 nu este potrivit pentru uneltele noastre de gradina de benzina. Prin urmare, utilizati Euro 98 pentru a crea lubrifiere de amestecare. Ai realimentat accidental E10? Goliti rezervorul de combustibil si faceti lubrifierea de amestecare cu Euro 98. Daunele cauzate de utilizarea pe termen lung a E10 nu sunt acoperite de garantie. Cititi mai multe despre utilizarea E10 in uneltele de gradina de benzina aici.


Amestec combustibil

Deoarece suflanta de frunze Midori functioneaza pe benzina si nu pe electricitate, aveti libertate completa de miscare. Suflanta de frunze functioneaza pe o lubrifiere de amestecare a benzinei si uleiului Euro 98, cu un raport de amestecare de 1:30.


Date tehnice:

  • Motor: 2 cilindri, 2 timpi, racit cu aer
  • Combustibil: Fara plumb 98 / Aspen 4
  • Putere: 1.25 kW / 6800 tr-min
  • Capacitate rezervor: 1 L
  • Viteza aerului: ~ 216 km/h
  • Deplasare aer: 20 m³/min
  • Sistem simplu de incarcare
  • Nivel de zgomot: 108 dB(A)
  • Greutate: 7,8 kg
  • Dimensiuni : 410 x 330 x 485 mm
Filters
Sort
display