Cauta

Suflanta de frunze pe acumulator (fara acumulator si incarcator),20 V, Hecht 9250

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT9250
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
523,28 lei
402,53 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Suflanta de frunze cu acumulator cu viteze ale aerului de pana la 162 km/h. Volumul de aer 7.2 m3. Tensiune 20V. Greutate 1,9kg.


Produsul se livreaza fara acumulator si incarcator!


Ce este programul ACCU 6020 si care sunt beneficiile sale?

Rularea masinilor pe baterie aduce o serie de avantaje. Motorul electric este silentios, nu produce vapori mirositori si toxici. In comparatie cu motorul cu ardere interna, nu trebuie sa il porniti complicat, sa efectuati intretinerea regulata, sa schimbati uleiul, filtrele de aer. Un motor electric este mai fiabil decat un motor cu ardere interna destul de complex. Cu toate acestea, pentru o masina electrica conventionala, principalul dezavantaj este necesitatea unui cablu de alimentare. Cablul restrictioneaza miscarea, cu putina neatentie exista riscul de deteriorare si posibil soc.


Toate aceste dezavantaje sunt rezolvate de sursa de alimentare a masinii de la o baterie usoara cu litiu.


Bateriile moderne cu litiu sunt usoare, stocheaza o cantitate mare de energie si, cu grija corespunzatoare, au o durata de viata relativ lunga. Dezavantajul este pretul lor mai mare. Programul ACCU elimina acest dezavantaj, permitand ca un numar de produse diferite sa fie alimentate de o singura baterie. De exemplu, puteti cumpara un ferastrau cu lant, un tuns gard viu, un trimmer de gazon, o masina de spalat cu presiune, un ferastrau ramificat si alte masini pentru care in mod normal ati avea nevoie de mai multe baterii diferite si relativ scumpe. Cu toate acestea, datorita programului ACCU, aveti nevoie doar de o singura baterie.

Numai pentru functionarea HECHT 5025 aveti nevoie de o pereche de baterii cu o capacitate de 2,5 Ah. Cu toate acestea, chiar si aceste baterii sunt compatibile cu intreaga serie ACCU program 6020 si pot fi utilizate, de exemplu, astfel incat, in timp ce lucrati cu o baterie, sa o puteti incarca pe cealalta.


Oferta actuala de baterii compatibile poate fi gasita AICI


Programul ACCU va va economisi mii de coroane deja atunci cand cumparati. Nu platiti pentru mai multe baterii diferite pentru fiecare masina, aveti nevoie doar de una sau doua baterii. Energia electrica necesara pentru incarcarea bateriei este aproape imposibil de observat pe contorul de energie electrica. Comparati-l cu pretul combustibilului pentru o masina de tuns iarba pe benzina, adaugati pretul uleiului de motor sau al filtrului de aer, pe care ar trebui sa il schimbati in masina de tuns iarba cel putin 1x pe sezon.


Si numai dupa ceva timp, datorita duratei limitate de viata a bateriei, incepe sa ramana fara respiratie, din nou cumparati unul nou si din nou ati rezolvat unitatea tuturor masinilor.


In atelier sau garaj aveti un incarcator pentruun tip de baterie. Nu trebuie sa descarcati bateria cu litiu pana la capat, o puteti incarca dupa fiecare utilizare si astfel o aveti intotdeauna gata de lucru.


Programul ACCU 6020 va economiseste nu numai banii, ci si salveaza natura!

Filters
Sort
display