Cauta

Suflanta / aspirator pentru frunze, 3000 W, sac de colectare 45 l, 275 km / h, Hecht 3000

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT3000
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
380,10 lei
292,38 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

HECHT 3000 este un aspirator electric puternic cu posibilitatea de a comuta in modul suflanta. Aspiratorul este alimentat de un motor electric puternic de 3000 W care realizeaza debit de aer pana la 13 m3 Minut, viteza aerului ajunge pana la 275 km/h. Turbina cu aer se roteste cu o viteza de pana la 14.000 de rotatii pe minut.


Aspiratorul este fabricat din materiale plastice durabile, iar greutatea sa neta este de numai 4,4 kg. Cu toate acestea, aceasta greutate la locul de munca creste proportional cu modul in care sacul textil de 45 de litri este umplut cu frunze vidate. Pentru a va asigura ca munca si manipularea nu va tensioneaza inutil mainile, aspiratorul este echipat cu roti de deplasare pe partea inferioara a duzei si o curea cu un singur brat poate fi atasata la corpul aspiratorului, care este furnizat impreuna cu aspiratorul. Lungimea curelei este reglabila, precum si manerul auxiliar sau lungimea duzei. Puteti adapta cu usurinta aspiratorul la o tinere confortabila in ceea ce priveste inaltimea figurii operatorului. Golirea unui sac plin se face cu usurinta prin deschiderea fermoarului de pe partea inferioara a acestuia.


Prin simpla comutare a manetei de comanda pe partea laterala a aspiratorului, acesta devine o suflanta puternica. Puteti utiliza aspiratorul configurat in acest fel, de exemplu, pentru a sufla frunzele intr-o gramada, poate fi folosit si pentru a sufla murdaria si praful din locuri slab accesibile. Modul suflanta este, de asemenea, proiectat pentru suflarea frunzelor atunci cand contine obiecte dure (piulite, pietre, crengi etc.) care ar putea infunda aspiratorul sau deteriora turbina la aspirare.


Pe partea din spate a aspiratorului veti gasi un dispozitiv practic de tensionare a cablului, care este utilizat pentru filetarea si atasarea cablului de alimentare, astfel incat stecherul sa nu cada constant in timpul lucrului.


Specificatii tehnice:

  • Motor Electric 230 V/ 50 Hz
  • Tip unitate Motor electric
  • Putere 3000 W
  • Viteza aerului 275 km/h
  • Dimensiunea sacului de colectare 45 l
Filters
Sort
display