Cauta

Suflanta / Aspirator pe benzina, 300 km / h, Bass Polska 8461

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: In Stoc
SKU: 8461
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
570,96 lei
479,81 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Date tehnice:

  • Putere: 750W
  • Viteza de suflare: 300 km/h
  • Debit de aer: 0.12 m3/s
  • Capacitate sac: 45 l
  • Tip motor: 2 timpi
  • Deplasarea motorului: 26.0 cm3
  • Raport rodaj: 25:1 (combustibil: ulei)
  • Raport de amestec in exploatare 40:1 (combustibil:ulei)
  • Capacitate rezervor combustibil: 0.4 l
  • Nivelul maxim de putere acustica: 1103 dB


De ce merita sa cumparati o suflanta de benzina Bass Polska?

Daca aveti un teren mare, o peluza mare sau o curte mare inconjurata de copaci, suflanta de benzina Bass Polska va fi alegerea optima. Cel mai important avantaj al sau fata de o suflanta electrica, in afara de puterea mare, este lipsa unui cablu de alimentare care restrictioneaza miscarea si limiteaza intervalul de functionare. Libertatea completa de miscare va va ajuta sa faceti mai repede.


Aspirarea frunzelor in loc de greblare? Este posibil!

Suflanta de frunze de benzina Bass Polska va permite sa curatati rapid frunzele de pe gazon sau curte la o viteza uluitoare de 300 km / h - trebuie doar sa apasati un buton si sa le mutati cu un flux de aer in locatia dorita. Sau puteti selecta functia suflantei de frunze si aspirati frunzele in punga montata.


Functia de maruntire a frunzelor

Dupa ce au fost aspirate de aspirator, frunzele, iarba si alte deseuri verzi vor fi macinate de tocator. Suflanta de frunze Bass Polska cu tocator nu numai ca economiseste timp, ci si spatiu - atunci cand deseurile sunt macinate, sacul de deseuri trebuie golit mai rar, iar atunci cand lucrarea este terminata, veti folosi mai putine pungi de plastic pentru a impacheta frunzele de pamant.


Usor de asamblat si inlocuit rapid componentele

Geanta practica de 45 de litri poate fi golita prin simpla apasare a unui buton. Functionarea aspiratorului de gradina Bass Polska este foarte intuitiva si orice indoiala va fi risipita de manualul atasat.


Curatarea rapida a jgheaburilor si a altor zone greu accesibile

Viteza mare a fluxului de aer si reglarea acestuia va permit sa curatati jgheaburile, golurile dintre placile de pavaj si alte colturi si crapaturi.


Confortul muncii

Aspiratorul de gradina Bass Polska este echipat cu o curea, datorita careia puteti transporta aspiratorul pe umar sau puteti atarna in diagonala peste corp. Forma rationalizata si greutatea redusa permit utilizarea confortabila de catre persoanele mici si scunde.

Filters
Sort
display