Cauta

Storcator pentru fructe si legume, 65 mm, Bass Polska 10280

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: In Stoc
SKU: 10280
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
245,93 lei
189,17 lei
excluding shipping
decrease increase
Share
  • Tensiune: 230V/50Hz
  • Putere: 600W / 1800W
  • Comutator de viteza: in doua pozitii, 10000 / 12500 rpm
  • Diametru alezaj de admisie: 65 mm
  • Capacitate recipient celuloza: 1500ml
  • Capacitate rezervor suc: 500ml


Storcatoarele bass Polska de mare viteza sunt aparate de uz casnic de neinlocuit pentru bucataria fiecarui sustinator al alimentatiei sanatoase. Acestea va permit sa stoarceti instantaneu sucurile pline de vitamine cu pulpa. Cu ajutorul unui storcator, veti pregati suc din fructe si legume tari: sfecla, morcovi, telina, chokeberry etc. Proprietatile pro-sanatate ale storcatorului vor fi apreciate de intreaga familie. Un pahar de suc proaspat stors pe zi va intari imunitatea copiilor si a parintilor. Aceasta va ajuta la mentinerea sanatatii in toamna - iarna si se va bucura de gustul deplin al fructului in sezonul de vara.


Bass Polska storcator model BH10280 a fost proiectat astfel incat functionarea sa este in primul rand confortabil. Unul dintre avantajele unice ale storcatorului este deschiderea larga de admisie cu un diametru de 65 mm. Aceasta solutie inseamna ca nu trebuie sa coajati sau sa taiati fructe si legume mai mari in bucati mici. Este suficient sa le taiati rapid in sferturi. Un storcator fara peeling si cu o deschidere mare este un economizor de timp excelent. Acesta va fi apreciat de toti parintii ocupati care doresc sa pregateasca rapid o bautura sanatoasa pentru copiii lor. Rezervorul de suc detine pana la 500 ml de lichid si are un capac practic.


Datorita asamblarii intuitive, puteti asambla cu usurinta toate elementele storcatorului. Protectia impotriva asamblarii necorespunzatoare va impiedica pornirea dispozitivului daca oricare dintre elemente este instalat incorect. Controlerul de viteza mare va permite sa ajustati rapid si convenabil viteza la preferintele utilizatorului. Datorita picioarelor antiderapante, dispozitivul nu se misca pe blatul de bucatarie.


Storcatorul este echipat cu un motor puternic, cu un nivel redus de zgomot. Datorita acestei solutii, atunci cand storcatorul Bass Polska functioneaza, copiii pot invata si puteti asculta radioul. Un storcator linistit va fi, de asemenea, o completare excelenta a bucatariei de birou. Cu doua viteze de rotatie, poti prepara suc proaspat in pauza de masa!


Curatarea storcatorului este fara probleme. Cazul, daca se murdareste, este suficient sa se stearga cu un burete umed. Clatiti lama si filtrati sub apa curenta. Pe de alta parte, puneti recipientul pentru pulpa si rezervorul de suc in masina de spalat vase. Robinetul are un capac care protejeaza impotriva picurarii, datorita caruia blatul de lucru din bucatarie ramane curat.


 Un storcator puternic pentru legume si fructe tari este un echipament care va servi in bucataria ta de ani de zile. Lama si filtrul din otel inoxidabil asigura cea mai mare precizie si durabilitate a dispozitivului. Carcasa si componentele din plastic armat sunt rezistente la deteriorari mecanice, crapaturi si zgarieturi. Datorita utilizarii materialelor de cea mai inalta calitate, storcatorul este durabil si sigur de utilizat. O garantie suplimentara a muncii eficiente sunt protectiile: impotriva supraincalzirii si asamblarii incorecte.

Filters
Sort
display