Cauta

Storcator pentru fructe si legume 250W, Bass Polska 10251

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: 10251
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
437,38 lei
336,45 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Putere: 250W

Tensiune: 230V/50Hz

Rotatii pe minut: 45 rpm

Material: Plastic


INCLUS

  • Recipient
  • Cana de suc
  • Perie de curatare
  • Impingator

Storcatorul Bass Polska este un aparat de uz casnic pentru bucatarie care nu se lasa surpins. Storcatorul nostru se poate ocupa de orice sarcina. Melcul cu viteza lenta se misca cu o viteza de patruzeci si cinci de rotatii pe minut. Zdrobeste fructele si legumele, eliberand din ele treptat vitaminele si nutrientii. Foarte important, melcul nu se incalzeste atunci cand stoarce sucul. Tehnologia de viteza lenta stoarce sucurile la rece, astfel incat sucul sa aiba cat mai multe proprietati de promovare a sanatatii. Cu acest storcator vei prepara suc de legume si fructe tari si chiar si frunze de urzica! Nu ezita! Include in meniul familiei tale sfecla rosie sau telina.


Cu Storcatorul lent Bass Polska veti schimba modul in care intreaga familie mananca. Alege produse de sezon si suc-le pe tot parcursul anului. In perioada toamna-iarna, pregatiti sucurile de incalzire din tuberculi cu adaos de ghimbir. Vei sustine sistemul imunitar al copiilor. In timpul verii, cumparati fructe locale si pregatiti cocktail-uri delicioase si colorate. In timp, veti observa o imbunatatire a starii dumneavoastra de sanatate in voi si in restul membrilor familiei. O dieta bogata in legume si fructe va avea, de asemenea, un efect pozitiv asupra imbunatatirii concentratiei si bunastarii. Copiii vor incepe sa obtina note mai bune, iar performanta la locul de munca se va imbunatati. Sa nu uitam de pielea frumoasa! Nu degeaba tratamentele cu suc se numesc intinerire cruda!


Storcatorul lent  este foarte usor de instalat si de utilizat. Se compune dintr-o baza cu un motor, pe care se monteaza un surub si o strecuratoare. Apoi, este suficient sa puneti un capac de plastic. Pe partile laterale ale dispozitivului setati o cana pentru suc si un recipient pentru pulpa. Apoi, doar rotiti butonul! Melcul va incepe sa se roteasca!


Nu trebuie sa pierdeti timpul taind toate produsele! Pregatiti sucul fara peeling si feliere! Legumele si fructele mici si mijlocii pot fi aruncate in intregime. Cele mari trebuie taiate. Cand aruncati ingrediente in camera, impingatorul inclus in kit va fi util. Un storcator cu o gaura mare este un economizor de timp excelent!


Un alt avantaj al storcatorului Bass Polska este un filtru cu ochiuri fine. O astfel de strecuratoare este importanta deoarece ofera o strecurare precisa a pulpei. Astfel, nu pierdeti o picatura de suc! Si puteti reutiliza pulpa amanata! Veti pregati din ea, de exemplu, chiftele delicioase de legume. Storcatorul cu strecuratoare cu ochiuri fine asigura o consistenta perfecta a sucului. De asemenea, acordati atentie robinetului convenabil cu un capac. Puteti acoperi gaura in orice moment pentru a va asigura ca nici un suc nu va picura din ea.


 Aparatele de uz casnic mici pentru bucatarie Bass Polska sunt proiectate astfel incat curatarea sa sa ia cat mai putin timp posibil. Carcasa storcatorului Bass Polska este suficienta pentru a sterge cu o carpa umeda. Veti spala capacul sub apa curenta. Puteti pune oala de suc si recipientul de celuloza in masina de spalat vase. Pe de alta parte, o perie speciala este proiectata pentru curatarea rapida a filtrului.

 

Filters
Sort
display