Cauta

Slefuitor excentric, Kraft&Dele KD1695-Z, 1200W

Producator: Kraft&Dele
Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: KD1695-Z
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
217,01 lei
166,93 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Slefuitor excentric, Kraft&Dele KD1695-Z, 1200W

Parametrii tehnici ai produsului

  • Model: KD1695-z
  • Tensiune: 220V
  • Frecventa: 50Hz
  • Putere: 1200W
  • Numar de rotatii: 4000 - 12000rpm
  • Cursa de oscilatie: 4mm
  • Dimensiune cadran: 125mm


Descriere si caracteristici

Slefuitor excentric de Kraft &Dele model KD1695-z. Cel mai recent model imbunatatit din materiale de cea mai inalta calitate folosind cea mai recenta tehnologie.


Noul design al motorului eficient de 1200W permite functionarea sigura si fiabila a dispozitivului. Instrumentul este conceput pentru utilizatorii casnici si profesionisti. Un motor cu o astfel de putere inseamna ca in timpul functionarii dispozitivul nu oboseste si nu blocheaza discul de macinare atunci cand este apasat.


Slefuitorul este alimentat de 230V, deci nu trebuie sa ne facem griji cu privire la incarcarea bateriei.


Instrumentul permite, printre altele, macinarea si lustruirea suprafetei uscate. Adaptat pentru a lucra cu lemn, metal, ipsos si materiale plastice. Se descurca perfect cu indepartarea ruginii, a vopselelor vechi si a produselor semifinite.


Slefuitorul excentric este foarte la indemana – un design extrem de compact si ergonomic, va permite sa lucrati in apropierea marginilor si a locurilor care necesita precizie.

Maner ergonomic, antiderapant, pentru un confort sporit al muncii.

Slefuitorul este conceput atat pentru mana dreapta, cat si pentru cea stanga.

Inlocuirea smirghelului se efectueaza fara unelte, discurile sunt fixate cu Velcro. De asemenea, este inclusa o punga de praf, astfel incat lucrarea sa fie curata.

Controlul netezi al vitezei face polizorul mai versatil.


Are un sistem de evacuare a prafului cu posibilitatea conectarii directe a unui sac de praf sau a unui aspirator asigura ordinea la locul de munca.

Pentru un drenaj mai bun al prafului, in dispozitiv se utilizeaza smirghel cu gauri, aceasta este o solutie mult mai buna decat descarcarea doar pe margine.

Filters
Sort
display