Cauta

Sistem de nivelare gresie reutilizabile, pene, cleme cu 102 elemente, Kraft&Dele KD10771

Producator: Kraft&Dele
Disponibilitate: In Stoc
SKU: KD10771
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
95,60 lei
73,54 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Sistem de nivelare gresie reutilizabile, pene, cleme cu 102 de elemente KD10771 Kraftdele

Parametrii tehnici ai produsului

  • Numarul de piese din set: 100 de clipuri + 2 chei
  • Aplicare: placi de nivelare, placi, glazura etc. reutilizabile
  • Grosimea maxima a placii: 17 mm
  • Dimensiuni cleme: 76 mm x 37 mm
  • Dimensiunile arborelui metalic in forma de T: 1,5 mm x 1,5 mm x 8 mm
  • Dimensiuni cheie: 153 mm

Descriere si caracteristici

Va prezentam un set pentru nivelarea placilor, placilor si materialelor similare pentru pardoseala. Clemele sunt reutilizabile, ceea ce este o mare comoditate atunci cand, de exemplu, baia si bucataria sunt renovate. Un set necesar pentru oamenii care lucreaza in industria de renovare si constructii. Produsul este foarte usor de utilizat si este potrivit pentru profesionisti si pasionati de bricolaj la domiciliu.

Datorita sistemului de nivelare, placile nu mai consuma timp si sunt obositoare. Cu siguranta scurteaza timpul de lucru si economiseste o multime de nervi. Placile se niveleaza uniform intre ele si nu trebuie sa atingeti in mod constant placile si sa verificati dispunerea lor cu un nivel de spirit. Produsul este potrivit pentru asezarea placilor pe orizontala sau verticala.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE:

1.Odata ce lipiciul este aplicat si placile sunt la locul lor, introduceti arborele metalic in forma de T (ac) intre placi.

2.Apoi rotiti clema (cu acul deja introdus intre placi) cu 90 de grade, astfel incat sa prinda ambele placi transversal.

3.Incepeti sa strangeti piulita neagra folosind cheia care vine cu kitul. Forta de presiune poate depinde de grosimea si tipul placilor. Cu toate acestea, clema trebuie sa fie fixata ferm de ambele placi, nu trebuie sa fie slabita.

4.Lasati lipiciul sa se usuce si sa se intareasca, apoi desurubati capacul negru, rotiti arborele cu 90 de grade si scoateti intregul clema.

Dupa ce nivelarea este terminata si inainte ca adezivul sa se usuce, verificati daca placile sunt uniforme si efectuati corectiile. Dupa curatarea clemelor de adeziv rezidual, setul este gata pentru utilizare din nou.

SETUL CONTINE:

  • Cleme de nivelare 100x
  • 2x chei de strangere
Filters
Sort
display