Cauta

Set smirghel pentru Hecht 1766, P80, 10 elemente, Hecht 001176680

Disponibilitate: In Stoc
SKU: 001176680
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
34,18 lei
26,29 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Produsul 001176680 de la Hecht este un set de hartie abraziva (smirghel) special conceput pentru a fi utilizat cu masina Hecht 1766. Acest set contine 10 elemente de hartie abraziva, avand granulatia P80, ceea ce inseamna ca este potrivit pentru lucrarile de finisare si indepartarea imperfectiunilor fine de pe suprafete diverse.


Caracteristici si beneficii ale setului de hartie abraziva Hecht 001176680:


  • Granulatie P80: Hartia abraziva din acest set are o granulatie de P80, ceea ce o face ideala pentru etapele de finisare si netezire a suprafetelor, fiind capabila sa indeparteze imperfectiunile fine, zgarieturile mici sau urmele de slefuire anterioara.
  • Finisare de calitate: Cu ajutorul granulatiei P80, setul de hartie abraziva asigura obtinerea unor suprafete netede si uniforme, pregatite pentru urmatoarele etape de vopsire, lacuire sau alte operatiuni de prelucrare.
  • Potrivit pentru Hecht 1766: Setul de hartie abraziva este perfect adaptat pentru a fi folosit cu masina Hecht 1766, garantand o potrivire precisa si o functionare optima.
  • Calitate superioara: Hartia abraziva este fabricata din materiale de inalta calitate, rezistente si durabile, asigurand o performanta constanta si o durata de viata indelungata.
  • Versatilitate in utilizare: Setul de hartie abraziva poate fi folosit intr-o varietate de proiecte, inclusiv prelucrarea lemnului, finisarea suprafetelor metalice sau alte lucrari de intretinere sau reparatii.
  • Schimbare usoara: Avand 10 elemente de hartie abraziva in set, puteti inlocui smirghelul folosit cu usurinta, fara a intarzia lucrarile si fara a afecta calitatea rezultatului final.


Indiferent daca sunteti pasionat de bricolaj sau profesionist in domeniul prelucrarii materialelor, setul de hartie abraziva Hecht 001176680 va va ajuta sa realizati lucrari de finisare precisa si de inalta calitate. Cu granulatia P80, veti putea obtine o suprafata neteda si perfect pregatita pentru etapele ulterioare de prelucrare sau finisare. Fiind compatibil cu masina Hecht 1766, acest set de hartie abraziva devine un accesoriu esential in trusa de lucru pentru obtinerea unor rezultate profesionale in orice proiect de bricolaj sau lucrare de intretinere a locuintei.

Filters
Sort
display