Cauta

Set roti de cauciuc de 8" pentru motocultorul Hecht 7970, Hecht 000720

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT000720
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
575,65 lei
442,81 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Hecht 000720 este un set de 2 roti de cauciuc concepute special pentru a fi utilizate pe motocultorul Hecht 7970. Aceste roti sunt fabricate din cauciuc de inalta calitate, asigurand astfel o durabilitate excelenta si o aderenta optima pe diferite suprafete.


Diametrul rotilor si profilul optimizat al benzii de rulare asigura o tractiune eficienta si o manevrabilitate usoara a motocultorului in timpul lucrului. Acestea sunt proiectate pentru a se adapta perfect la sistemul de fixare existent al motocultorului Hecht 7970, facandu-le usor de instalat si de utilizat.


Rotile de cauciuc Hecht 000720 sunt rezistente la uzura si ofera o stabilitate sporita in timpul manevrarii pe teren accidentat. Acestea sunt ideale pentru utilizarea in gradini, livezi sau alte zone agricole unde motocultorul este folosit pentru lucrari de arat, cultivat sau sapat.


Cu ajutorul acestui set de roti de cauciuc, motocultorul Hecht 7970 devine mai versatil si mai usor de manevrat, permitand utilizatorului sa obtina rezultate de inalta calitate in activitatile agricole. Fiind fabricate de Hecht, un producator de incredere in domeniul echipamentelor agricole, rotile Hecht 000720 sunt un accesoriu de inalta calitate care completeaza perfect motocultorul Hecht 7970.

Filters
Sort
display