Cauta

Set multimetru digital cu cabluri, 5A, Expert PR-467

Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: PR-467
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
24,64 lei
18,96 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Exista multe nume diferite pentru un multimetru. De exemplu, putem vorbi despre un multimetru digital, un tensiometru, un voltmetru sau un ohmmetru. In cele din urma, toti spunem acelasi lucru: un contor pentru masurarea tensiunii AC si DC, curentului AC si DC, temperatura, rezistenta, tranzistoare, dioda, tensiune si continuitate a bateriei.


Ce este un multimetru?

Este un instrument de masura electric cu ajutorul caruia poti masura tot felul de marimi. In plus, puteti testa si o conexiune prin intermediul unui tester de conexiune.

Un instrument la indemana pentru colectia ta! Mai ales daca lucrati des cu electricitate, va place sa faceti lucrari ciudate, sa mutati sau sa reconectati electricitatea sau sa lucrati cu cablare, un multimetru poate fi un instrument excelent pentru cutia de scule!


Datorita dimensiunilor sale compacte, puteti lua rapid si usor acest multimetru cu dvs., astfel incat sa-l aveti intotdeauna la dvs. atunci cand aveti nevoie. Cu un multimetru puteti masura cu usurinta un cablu pentru un scurtcircuit, conexiune sau pentru a verifica o tensiune.


Dimensiunile multimetrului sunt de 12,4 cm pe 6,8 cm pe 2,3 cm iar greutatea este de 158 de grame. Multimetrul are un ecran LCD de 1,8 inchi, un indicator de baterie si o baterie de 9V de alimentare. Multimetrul digital vine cu baterie si cabluri!


Pe scurt, un instrument frumos pentru cutia de instrumente, garaj sau cu uneltele tale la indemana. In plus, multimetrul este si foarte frumos ca un cadou pentru un adevarat om de munca sau amator cu cabluri, etc.


Caracteristici:

  • Masurarea curentului max. 5A
  • Test dioda 250V
  • Masurarea rezistentei
  • Masurarea tranzistorului hFE
Filters
Sort
display