Cauta

Set foi smirghel pentru Hecht 1767, P80, 10 elemente, Hecht 001176780

Disponibilitate: In Stoc
SKU: 001176780
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
34,18 lei
26,29 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Produsul 001176780 de la Hecht este un set de foi de hartie abraziva (smirghel) special conceput pentru a fi utilizat cu masina Hecht 1767. Acest set contine 10 foi de hartie abraziva, avand granulatia P80, ceea ce inseamna ca este potrivit pentru lucrarile de finisare si indepartarea imperfectiunilor fine de pe suprafete diverse.


Caracteristici si beneficii ale setului de foi de hartie abraziva Hecht 001176780:

  • Granulatie P80: Foile de hartie abraziva din acest set au o granulatie de P80, ceea ce le face potrivite pentru etapele de finisare si indepartarea imperfectiunilor fine de pe suprafete diverse.
  • Finisare de calitate: Cu ajutorul granulatiei P80, setul de foi de hartie abraziva asigura obtinerea unor suprafete netede si uniforme, pregatite pentru urmatoarele etape de vopsire, lacuire sau alte operatiuni de prelucrare.
  • Potrivit pentru Hecht 1767: Setul de foi de hartie abraziva este conceput special pentru a fi utilizat cu masina Hecht 1767, asigurand o potrivire precisa si o functionare optima.
  • Calitate inalta: Foiile de hartie abraziva sunt fabricate din materiale de inalta calitate, rezistente si durabile, oferind o performanta constanta si o durata de viata indelungata.
  • Utilizare versatila: Setul de foi de hartie abraziva poate fi folosit intr-o varietate de proiecte, inclusiv prelucrarea lemnului, finisarea suprafetelor metalice sau alte lucrari de intretinere sau reparatii.
  • Schimbare usoara: Cu cele 10 foi de hartie abraziva incluse in set, inlocuirea acestora se face rapid si fara efort, asigurand continuitatea lucrului si o trecere lina la urmatoarea etapa de prelucrare.


Indiferent daca sunteti pasionat de bricolaj sau profesionist in domeniul prelucrarii materialelor, setul de foi de hartie abraziva Hecht 001176780 va va ajuta sa realizati lucrari de finisare precisa si de calitate superioara. Cu granulatia P80, veti putea obtine o suprafata neteda si bine pregatita pentru a aplica tratamentele finale cu succes. Fiind compatibil cu masina Hecht 1767, acest set de foi de hartie abraziva devine un instrument indispensabil in trusa de lucru pentru obtinerea unor rezultate profesionale si estetice impecabile in orice proiect de bricolaj sau lucrare de intretinere a locuintei.


Filters
Sort
display