Cauta

Set foi smirghel pentru Hecht 1767, P120, 10 elemente, Hecht 001176720

Disponibilitate: In Stoc
SKU: 001176720
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
34,18 lei
26,29 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Produsul 001176720 de la Hecht este un set de foi de hartie abraziva (smirghel) special conceput pentru a fi utilizat cu masina Hecht 1767. Acest set contine 10 foi de hartie abraziva, avand granulatia P120, ceea ce inseamna ca este potrivit pentru lucrarile de finisare fina si pregatirea suprafetelor pentru etapele finale de prelucrare.


Caracteristici si beneficii ale setului de foi de hartie abraziva Hecht 001176720:

  • Granulatie P120: Foile de hartie abraziva din acest set au o granulatie de P120, ceea ce le face ideale pentru etapele de finisare fina si indepartarea imperfectiunilor minore de pe suprafete diverse.
  • Finisare de calitate superioara: Cu ajutorul granulatiei P120, setul de foi de hartie abraziva asigura obtinerea unor suprafete netede si uniforme, pregatite pentru finisare sau aplicarea stratului de vopsea, lac sau alte tratamente.
  • Potrivit pentru Hecht 1767: Setul de foi de hartie abraziva este conceput special pentru a fi utilizat cu masina Hecht 1767, asigurand o potrivire precisa si o functionare optima.
  • Calitate inalta: Foiile de hartie abraziva sunt fabricate din materiale de inalta calitate, rezistente si durabile, oferind o performanta constanta si o durata de viata indelungata.
  • Utilizare versatila: Setul de foi de hartie abraziva poate fi folosit intr-o varietate de proiecte, inclusiv pregatirea fina a suprafetelor din lemn, metal sau alte materiale inainte de aplicarea finala a tratamentelor.
  • Schimbare usoara: Cu cele 10 foi de hartie abraziva incluse in set, inlocuirea acestora se face rapid si fara efort, asigurand continuitatea lucrului si o trecere lina la urmatoarea etapa de prelucrare.


Indiferent daca sunteti pasionat de bricolaj sau profesionist in domeniul prelucrarii materialelor, setul de foi de hartie abraziva Hecht 001176720 va va ajuta sa realizati lucrari de finisare precisa si de calitate superioara. Cu granulatia P120, veti putea obtine o suprafata neteda si bine pregatita pentru a aplica tratamentele finale cu succes. Fiind compatibil cu masina Hecht 1767, acest set de foi de hartie abraziva devine un accesoriu esential in trusa de lucru pentru diverse proiecte de intretinere sau imbunatatire a locuintei.

Filters
Sort
display