Cauta

Set foi smirghel pentru Hecht 1766, P 120, 10 elemente, Hecht 001176620

Disponibilitate: In Stoc
SKU: 001176620
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
34,18 lei
26,29 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Produsul 001176620 de la Hecht este un set de foi de hartie abraziva (smirghel) conceput special pentru a fi utilizat cu masina Hecht 1766. Acest set contine 10 foi de hartie abraziva, avand granulatia P120, ceea ce inseamna ca este potrivit pentru lucrarile de finisare fina si pregatirea suprafetelor pentru etapele finale de prelucrare.


Caracteristici si beneficii ale setului de foi de hartie abraziva Hecht 001176620:


  • Granulatie P120: Foile de hartie abraziva din acest set au o granulatie de P120, ceea ce le face potrivite pentru etapele de finisare fina si indepartarea imperfectiunilor minore de pe suprafete diverse.
  • Finisare de calitate superioara: Cu ajutorul granulatiei P120, setul de foi de hartie abraziva asigura obtinerea unor suprafete netede si uniforme, pregatite pentru finisare sau aplicarea stratului de vopsea, lac sau alte tratamente.
  • Potrivit pentru Hecht 1766: Foi de hartie abraziva sunt perfect adaptate pentru a fi utilizate cu masina Hecht 1766, asigurand o potrivire precisa si o functionare optima.
  • Calitate inalta: Foiile de hartie abraziva sunt fabricate din materiale de calitate superioara, rezistente si durabile, oferind o performanta constanta si o durata de viata indelungata.
  • Utilizare versatila: Setul de foi de hartie abraziva poate fi folosit intr-o varietate de proiecte, inclusiv pregatirea fina a suprafetelor din lemn, metal sau alte materiale inainte de aplicarea finala a tratamentelor.
  • Schimbare usoara: Cu cele 10 foi de hartie abraziva incluse in set, inlocuirea acestora se face rapid si fara efort, asigurand continuitatea lucrului si o trecere lina la urmatoarea etapa de prelucrare.


Indiferent daca sunteti pasionat de bricolaj sau profesionist in domeniul prelucrarii materialelor, setul de foi de hartie abraziva Hecht 001176620 va va ajuta sa realizati lucrari de finisare precisa si de calitate superioara. Cu granulatia P120, veti putea obtine o suprafata neteda si bine pregatita pentru a aplica tratamentele finale cu succes. Fiind compatibil cu masina Hecht 1766, acest set de foi de hartie abraziva devine un instrument indispensabil in trusa de lucru pentru proiectele de bricolaj sau lucrarile de intretinere, asigurand rezultate profesionale si estetice impecabile.

Filters
Sort
display