Cauta

Set ciocane cu maner din fibra de sticla, 4 elemente, Kraft&Dele KD231

Producator: Kraft&Dele
Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: KD231
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
101,90 lei
85,63 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Set ciocane cu maner din fibra de sticla, 4 elemente, Kraft&Dele KD231


Parametrii tehnici ai produsului

  • Model: KD231
  • Material: otel, fibra de sticla
  • Greutatea capetelor: 1500G 600G 400G 200G
  • Lungime: 40cm 33cm 30cm 27.5cmDescriere si caracteristici

Un set solid de ciocane KD231 de la marca poloneza KRAFT&DELE. Manerul este realizat din fibra de sticla puternica, ceea ce mareste rezistenta sculei. Un strat special de cauciuc garanteaza o prindere ferma a ciocanului chiar si in conditii dure. Ciocane usoare, ideale atat pentru uz casnic, cat si in atelierul profesional.

Miezul manerului este realizat din fibra de sticla puternica, ceea ce mareste rezistenta toporului. Stratul exterior al manerului este realizat dintr-un material special rezistent la toate conditiile meteorologice.

Incorporarea capului in arbore se face la cald cu ajutorul unor dispozitive adecvate care turneaza masa din fibra de sticla astfel incat sa formeze un intreg incasabil. Aceasta functionalitate este facilitata de o stantare speciala a partii interioare a fundului. Partea superioara a manerului are un suport metalic incorporat care rigidizeaza intreaga structura.

Confortul exceptional al lucrului este asigurat de o suprafata antiderapanta perfect profilata, rezistenta la ulei, rezistenta la zgarieturi si usor de curatat.

Filters
Sort
display