Cauta

Set cheie dinamometrica, 1/2",40-210 Nm si tubulare de 17/19 / 21 mm , Bass Polska 7464

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: In Stoc
SKU: 7464
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
529,55 lei
407,35 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Aceasta cheie dinamometrica cu tubulare din aliaj va fi cea mai buna alegere atat daca sunteti in cautarea unor echipamente pentru utilizare profesionala, cat si pentru amatori, care va vor permite sa strangeti suruburile in conformitate cu recomandarile producatorului.


Strangerea precisa a suruburilor si piulitelor cu o anumita forta: O cheie de cuplu de 1/2 inci va va permite sa strangeti suruburile si piulitele cu cuplul de forta potrivit, impiedicand astfel surubul sa stagneze si garantand strangerea cu valoarea specificata in specificatiile vehiculelor si dispozitivelor. Cheia va fi, de asemenea, utilizata pe scara larga in strangerea capetelor, suruburilor motorului, piulitelor din plastic si in instalarea corecta a rotilor cu cuplul de strangere potrivit.


 

Manopera de inalta calitate: rezistenta la deteriorarea mecanica a corpului cromat, asigura multi ani de utilizare. Intregul set, inclusiv o cheie de roata cu capace, este inchis intr-o valiza din plastic, facilitand transportul si depozitarea.


Confortul de utilizare: pentru a asigura un confort maxim de utilizare, cheia este echipata cu un maner cu reglare lina, un mecanism de blocare pentru a preveni deplasarea eronata a cheii si o scara clara.


 

Filters
Sort
display