Cauta

Set blender cu 3 recipiente pentru lichide Bass Polska 10220

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: In Stoc
SKU: 10220
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
262,25 lei
201,73 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Putere: 350 W

Tensiune: 230 V, 50 Hz

Capacitatea sticlei de apa: 600 ml

Material: material ecologic fara BPA

INCLUS

Blender pentru masa

Sticla de apa 3 buc.

Capac cu mustiuc 3 buc.

Stiti ca blenderul Bass Polska Home Line va pregati un cocktail sanatos in doar cateva secunde? Un blender cu sticle de apa este o propunere perfecta pentru cei care iubesc sportul si stilul de viata activ. Includeti legume, fructe si alte ingrediente valoroase in dieta dvs. pentru a va mentine corpul sanatos si in forma.

Pregateste un cocktail hranitor in trei pasi simpli!

Primul pas: alegeti ingredientele. Pasul doi: amestecati! Pasul trei: turnati cocktailul intr-o sticla de apa! Luati un cocktail sanatos la antrenament, bicicleta, sala de sport, serviciu sau universitate! Puneti trei sticle de apa practice din plastic rezistent la daune in rucsac si aveti cocktailul intotdeauna la indemana! Beti confortabil - fiecare capac este echipat cu un mustiuc functional.

Forma compacta si de inalta calitate.

Cele mai bune rezultate de amestecare sunt asigurate de un motor puternic de 350 W si de lame din otel inoxidabil care vor zdrobi chiar si cele mai dure fructe si legume. Datorita formei sale compacte si compacte, blenderul pentru cocktail ocupa putin spatiu - il puteti ascunde cu usurinta in dulapul din bucatarie si il puteti curata rapid.

Control complet asupra procesului de amestecare.

Obtineti textura de smoothie dorita datorita functiilor practice ale blenderului! Controlul vitezei si functia de impuls va permit sa controlati gradul de amestecare a ingredientelor in functie de preferintele dvs. personale.

Siguranta utilizarii.

Un blender puternic nu este doar convenabil de utilizat, ci si sigur si fiabil. Protectia completa in timpul lucrului cu dispozitivul este garantata de mecanismul de blocare si de elementele realizate din materiale de cea mai inalta calitate. Plasticul armat nu contine BPA si este complet sigur pentru contactul cu produsele alimentare.

Filters
Sort
display