Cauta

Scuter electric triciclu omologat COC, HECHTCOCISMAXRED

Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: HECHTCOCISMAXRED
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
14.346,84 lei
12.056,18 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Scuter alimentat de un motor fara perii de 2000 W cu omologare pentru utilizare pe drumuri. Viteza maxima este limitata la 45 km/h, prin urmare poate fi condusa de persoane cu varsta de 15 ani si peste cu permis de conducere de grup AM.


Scuterul este mai stabil decat un scuter obisnuit, este cu siguranta mai sigur pe o suprafata alunecoasa (dupa ploaie). Prin urmare, va fi apreciat si de persoanele in varsta si de persoanele cu mobilitate redusa carora le-ar putea fi dificil sa mearga cu un scuter obisnuit. Are un design sportiv atragator.


Poate parcurge pana la 50 km cu o singura incarcare. Sarcina maxima este de 200 kg. Autonomia este desigur afectata de multi alti factori, precum greutatea soferului, denivelarea terenului, dar si modul de a conduce. De exemplu.

este necesar sa intelegeti ca cel mai mare consum de energie este la pornire, prin urmare, autonomia per incarcare va fi semnificativ mai scurta daca va opriti constant si porniti din nou in timpul conducerii (de exemplu, in oras, la intersectii etc.).


Desigur, scuterul este echipat cu tot ce te-ai astepta de la un scuter. Toate comenzile sunt pe ghidon, viteza este controlata clasic ca la o motocicleta normala cu manerul drept. Controlati transmisia si franele cu disc din spate cu parghiile de pe ghidon.


Sunteti informat despre viteza actuala si starea bateriei pe afisajul mare, incastrat, intre ghidon.Caracteristici:

  • Scuter electric cu omologare pentru functionare pe drumuri.
  • Motor 2000 W.
  • Viteza maxima 45 km/h,
  • raza de actiune pana la 50 km / h
Filters
Sort
display