Cauta

Scuter electric mare omologat COC, HECHTCOCISBLACK

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHTCOCISBLACK
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
11.705,93 lei
9.004,56 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Scuter electric alimentat de un motor fara perii de 1500 W cu omologare rutiera. Viteza maxima este limitata la 45 km/h, prin urmare poate fi condusa de persoane cu varsta de 15 ani si peste cu permis de conducere de grup AM.


Motorul este alimentat de o baterie cu litiu de inalta calitate 60 V / 20 Ah. O baterie complet incarcata are o autonomie de pana la 60 km. Bateria este depozitata intr-o cutie sub scaun, exista o alta cutie in podea sub picioarele soferului, unde optional poate fi amplasata o a doua baterie.


Scuterul este cu doua locuri, sarcina maxima este de 150 kg. Este echipat cu frane cu disc, rotile sunt incaltate cu cauciucuri robuste tubeless 18*9.50-8.


Este ideal atat pentru traficul urban, cat si pentru deplasarea pe distante mai scurte in afara orasului, de exemplu pentru naveta catre serviciu sau scoala.

Avantajul fundamental al unui scuter electric este functionarea foarte ieftina cu intretinere minima. Costul pe kilometru este o fractiune din costul functionarii unui motor cu ardere interna. Este mai ieftin sa mergi cu bicicleta sau sa mergi pe jos. Motorul electric este silentios, nu produce fum si are un cuplu mare chiar si la viteze mici. Scuterul este asadar agil la pornire, ceea ce este util mai ales in traficul urban.Caracteristici:

  • Trotineta electrica cu omologare pentru functionare pe drumuri.
  • Motor 1500 W.
  • Viteza maxima 45 km/h,
  • raza de actiune pana la 60 km.
Filters
Sort
display