Cauta

Sapaliga cu 2 capete, Hecht 900400

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT900400
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
31,06 lei
23,90 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Produsul HECHT900400 de la Hecht este o sapaliga cu 2 capete, o unealta versatila si practica, ideala pentru diverse activitati de gradinarit si amenajare peisagistica. Aceasta sapaliga ingenioasa are doua capete diferite, ceea ce ii ofera o functionalitate extinsa si o eficienta crescuta in timpul muncilor de ingrijire a gradinii.


Maner ergonomic: Sapaliga este prevazuta cu un maner ergonomic, confortabil si cu aderenta buna, ceea ce asigura o utilizare usoara si fara efort. Manerul ergonomic reduce tensiunea asupra mainilor si incheieturilor, permitandu-va sa lucrati mai mult timp fara a va obosi.


Durabilitate si calitate: HECHT900400 este construita din materiale durabile si rezistente la uzura, ceea ce asigura o durata lunga de viata a uneltei si o performanta constanta in timp.


Indiferent daca sunteti un pasionat gradinar sau un profesionist in amenajarea peisajelor, sapaliga HECHT900400 va va ajuta sa realizati muncile de gradinarit cu mai putin efort si intr-un timp mai scurt. Cu versatilitatea sa si designul ergonomic, aceasta sapaliga este un must-have in trusa oricarui gradinar sau iubitor de gradina.

Filters
Sort
display