Cauta

Ruleta, 3 m, Hecht 600637

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT600637
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
15,45 lei
11,88 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Produsul HECHT600637 de la Hecht este o ruleta practica si utila, conceputa pentru masuratori precise in diverse activitati casnice sau profesionale. Cu un design atractiv, aceasta ruleta combina culorile negru si rosu, oferind un aspect estetic si usor de identificat.


Caracteristica sa principala este lungimea de 3 metri, ceea ce face ca aceasta ruleta sa fie ideala pentru masurarea distantelor medii in interiorul si in jurul locuintei, dar si pentru proiecte mai mici la locul de munca sau in atelier.


Construita din materiale de calitate, aceasta ruleta este durabila si rezistenta, asigurand o utilizare indelungata fara riscul de deteriorare prematura. Mecanismul de rulare este fluid si precis, facilitand masuratorile si marcarea cu usurinta.


Masuratorile pot fi luate atat in centimetri, cat si in inch, asigurand astfel versatilitate in utilizare si compatibilitate cu diferite standarde de masurare.


Manerul ergonomic si confortabil ofera o prindere sigura, permitandu-va sa manevrati ruleta cu usurinta si precizie. De asemenea, prezinta un sistem de blocare care va permite sa fixati masuratoarea dorita pentru a o pastra constanta.


Indiferent daca aveti nevoie de o ruleta pentru proiecte de bricolaj, renovari, sau pentru a masura spatiile interioare, HECHT600637 este un instrument practic si fiabil, pregatit sa va ajute in diferite situatii. Cu aceasta ruleta de calitate, veti obtine masuratori precise si veti economisi timp si efort in sarcinile dumneavoastra zilnice sau profesionale.

Filters
Sort
display