Cauta

Redresor pentru baterii cu gel si plumb-acid AGM si STD, Bass Polska 6702

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: 6702
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
227,98 lei
175,37 lei
excluding shipping
decrease increase
Share
  • Tensiune: 230V, 50Hz
  • Tensiune de iesire: 12V/24V
  • Curent de incarcare: 1A, 6A
  • Tip baterie: 220Ah
  • Lungime fir de incarcare: 160cm
  • Lungime cablu de alimentare: 160cm


AVANTAJE:

Afisajul LCD afiseaza starea bateriei si a redresorului, precum si rezultatul testului bateriei.


Trei optiuni de amperaj:

1. Optiunea 1A este utilizata pentru a incarca bateriile de capacitate mica utilizate in motociclete, vehicule off-road, snowmobile, schiuri cu reactie, tractoare de gradina si masini de golf.


2. Optiunea 3 A este utilizata pentru incarcarea mai rapida a bateriilor auto cu capacitati mici si mari, a bateriilor utilizate in tractoarele sau barcile agricole si a bateriilor cu posibilitatea descarcarii adanci.


3. Optiunea 6 A este utilizata pentru a incarca baterii auto de mare capacitate, baterii utilizate in tractoare sau barci agricole si baterii cu posibilitatea de descarcare profunda.


Mod de recuperare

Redresorul initiaza procesul de recuperare a bateriilor profund descarcate sau sulfurate, declansand incarcarea cu curent pulsat scazut.


Functia de regenerare a bateriei: atunci cand bateria este descarcata profund, aceasta poate deveni sulfurata si nu va putea accepta incarcarea. Functia de regenerare poate ajuta la inversarea efectelor sulfurizarii si la restabilirea capacitatii de reincarcare eficienta. Daca redresorul detecteaza o baterie sulfurata, acesta activeaza automat modul de recuperare si modul de desulfurare. Daca procesul de desulfurare are succes, incarcarea normala va fi reluata dupa ce bateria este desulfurata.


Functia de memorare a setarilor de incarcare: Mikroprocesor-ul din redresor are o functie de memorie a setarilor de incarcare, ceea ce inseamna ca redresorul poate initia imediat cand este pornit modul de incarcare setat de utilizator in timpul incarcarii anterioare. Aceasta functie este foarte utila in cazul in care utilizatorul nu este capabil sa reaminteasca parametrii de incarcare recomandati de producatorul bateriei si, in plus, scurteaza timpul de introducere a setarilor, ceea ce creste confortul utilizarii dispozitivului. Dispozitivul este capabil sa reporneasca ciclul de incarcare a bateriei dupa o intrerupere cauzata de o pana de curent.


Redresor auto echipat cu o serie de protectii, protectie impotriva incarcarii cu tensiune necorespunzatoare, protectie impotriva inversarii polaritatii, scurtcircuit si protectie la supraincalzire.

Filters
Sort
display