Cauta

Pulverizator manual de umar, 8 l, Bass Polska 8638

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: In Stoc
SKU: 8638
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
109,65 lei
84,35 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Specificatii tehnice:

  • Capacitate rezervor: 8 l
  • Presiune: 3.5 bar


INCLUS

  • Lance
  • Bretele
  • Furtun de cauciuc


PULVERIZAREA RAPIDA SI CONVENABILA A PLANTELOR

Pulverizatorul manual de gradina Bass Polska este un dispozitiv versatil de gradina care permite ingrijirea completa a plantelor. Acest mic pulverizator de gradina va fi utilizat in pomicultura, agricultura, in gradini si parcele de casa, pentru pulverizarea plantelor si pentru pulverizarea agentilor de control al tantarilor si midge, precum si pentru pulverizarea substantelor chimice dezinfectante.


DESIGN SIMPLU SI COMPONENTE PREMIUM

Am proiectat pulverizatorul sub presiune de 8 l pentru a indeplini cele mai inalte standarde de calitate. Componentele de o calitate excelenta garanteaza o functionare fiabila si o functionare lunga, fara probleme. Rezervorul armat pentru pulverizarea substantelor se caracterizeaza printr-o etanseitate maxima.


CONTROL DEPLIN ASUPRA PULVERIZARII

Duza reglabila si lancea asigura un flux larg de pulverizare pentru a se potrivi cerintelor lucrarii. De asemenea, puteti seta tipul de pulverizare: de la ceata la jet continuu.


PRINCIPIU SIMPLU DE FUNCTIONARE

Lichidul este turnat in rezervorul de 8 litri de sus prin orificiul in care este insurubata pompa pistonului. Dupa rotirea pompei, datorita miscarilor verticale ale pistonului, se creeaza presiune in rezervor. Iesirea lichidului are loc printr-un tub intr-un pistol care se termina cu o lance din plastic cu o duza de stropire. Supapa din pistol deschide sau inchide iesirea lichidului.


OPERARE SI INTRETINERE USOARA

Pulverizatorul rucsac de gradina Bass Polska a fost proiectat astfel incat functionarea si incarcarea sa sa fie intuitive si confortabile. Asamblarea simpla dureaza doar un moment si toate elementele pulverizatorului sunt usor de curatat.


DESIGN CONSOLIDAT

Forma rucsacului pulverizatorului de gradina Bass Polska permite nu numai transportul usor, ci si pulverizarea convenabila – puteti transporta pulverizatorul atarnat pe un umar ca un rucsac. Lancea garanteaza libertatea deplina de miscare si o gama larga de lucrari. O umplutura mare faciliteaza umplerea rezervorului.

Filters
Sort
display