Cauta

Pulverizator manual de gradina cu presiune, 4 l, Bass Polska 8634

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: 8634
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
110,49 lei
84,99 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Date tehnice:

  • Capacitate rezervor: 4 l
  • Presiune: 3.5 bar


Inclus:

  • Lance
  • Bretele
  • Furtun de cauciuc


Avantaje:

Pulverizator manual de gradina Bass Polska este un dispozitiv versatil de gradina, care permite ingrijirea plantelor. Acest mic pulverizator de gradina va fi utilizat in pomicultura, agricultura, in gradini si parcele, pentru pulverizarea plantelor si pentru pulverizarea pesticidelor, precum si pentru pulverizarea substantelor chimice pentru dezinfectie. Acest model de pulverizator va va satisface asteptarile daca sunteti in cautarea unui mic pulverizator manual pentru ingrijirea plantelor de interior si de gradina. De asemenea, va fi cel mai bun pulverizator auxiliar pentru sere si alte spatii inchise.


CONSTRUCTIE SIMPLA CU COMPONENTE DE CEA MAI INALTA CALITATE

Pulverizatorul sub presiune 4l Bass Polska a fost proiectat pentru a indeplini cele mai inalte standarde de calitate. Componentele de calitate excelenta garanteaza o functionare fiabila si o functionare lunga, fara probleme. Rezervorul armat pentru pulverizarea substantelor se caracterizeaza prin etanseitate maxima.


CONTROL COMPLET ASUPRA PULVERIZARII

Duza reglabila impreuna cu lancea ofera un flux larg de pulverizare adaptat cerintelor lucrarii efectuate. De asemenea, puteti seta tipul de pulverizare: de la ceata la un flux continuu.


PRINCIPIUL SIMPLU DE FUNCTIONARE

Lichidul este turnat in rezervor de sus prin orificiul in care este insurubata pompa cu piston. Dupa oprirea pompei, datorita miscarilor verticale ale pistonului, presiunea este creata in rezervor. Scurgerea lichidului are loc printr-un tub intr-un pistol terminat cu o lance de plastic cu o duza de stropire. Supapa din pistol deschide sau inchide fluxul de lichid.


USOR DE UTILIZAT SI DE INTRETINUT

Pulverizatorul de gradina Bass Polska a fost proiectat astfel incat functionarea si incarcarea sa sa fie intuitive si confortabile. Asamblarea simpla dureaza doar un moment si toate elementele pulverizatorului sunt usor de curatat.


Forma de umar a pulverizatorului de gradina Bass Polska permite nu numai transportul usor, ci si pulverizarea convenabila - puteti purta un pulverizator atarnat pe un umar ca un rucsac. Lancea garanteaza libertatea deplina de miscare si o gama larga de munca. Umplutura mare faciliteaza umplerea rezervorului.

Filters
Sort
display