Cauta

Pompa zugravit airless electrica cu piston, 1.5 kW, Kraft&Dele KD1745

Producator: Kraft&Dele
Disponibilitate: In Stoc
SKU: KD1745
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
3.712,24 lei
2.855,57 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Pompa zugravit airless electrica cu piston, 1.5 kW, Kraft&Dele KD1745

Parametrii tehnici ai produsului

  • Marca: KRAFT & DELE
  • Model: KD1745
  • Putere: 1500W


Descriere si caracteristici

Unitatile de vopsire hidrodinamica sunt utilizate pentru a picta practic toate suprafetele tipice de constructie, inclusiv ziduri in interiorul si in afara cladirilor rezidentiale si industriale. Sunt potrivite pentru aplicarea emulsiei, acrilicului, vopselelor din latex, petelor si lacurilor pe baza de apa, precum si a emailurilor.


Vopsirea hidrodinamica consta in comprimarea vopselei si pulverizarea acesteia fara a folosi aer pe suprafetele pictate. Un consum mai mic de vopsea in comparatie cu vopsirea cu o rola sau o perie. Pictarea suprafetelor mari intr-o singura culoare, de exemplu apartamente, garaje, magazine, structuri din otel, sali industriale, dureaza de patru ori mai putin decat vopsirea traditionala.


Puteti vopsi vertical si orizontal. Agregatul este mobil si convenabil de utilizat . Usor de curatat si intretinut.


Daca exista o pauza de cateva minute in timpul lucrului, blocati declansatorul pistolului si cufundati duza intr-un recipient cu un solvent adecvat sau cu apa, daca este o vopsea pe baza de apa. Acest lucru va preveni intarirea vopselei. Nu uitati sa eliberati presiunea in unitate.




Filters
Sort
display