Cauta

Polizor unghiular cu acumulator de 20.4V, Boxer SR012L

Disponibilitate: In Stoc
SKU: SR012L
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
504,99 lei
388,45 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Polizorul unghiular este un instrument excelent, cu o gama larga de aplicatii atat in munca de uz casnic, cat si in cea de atelier. Polizor puternic si precis proiectat m.in pentru taierea foilor de metal, tevilor, unghiurilor, barelor plate etc. precum si pentru macinarea sudurilor, netezirea si indepartarea bavurilor din elementele de otel si alte prelucrari ale metalelor neferoase. Dupa ce ati pus pe placa de macinare, puteti slefui diferite tipuri de suprafete si folosind discul de diamant corespunzator in mod eficient si rapid taiat glazura, teracota, gresie din portelan, etc.


Polizorul foloseste un motor puternic si practic fara probleme si fara perii, care economiseste energie, care nu are elemente de frecare sub forma de perii care se uzeaza sau pot fi deteriorate. Viteza mare de rotatie de 8.500 rpm permite o functionare eficienta si rapida, mai ales acolo unde nu este posibila conectarea dispozitivului la electricitate.


Designul functional si carcasa subtire din partea de prindere permit functionarea usoara si convenabila a dispozitivului. Manerul ergonomic al dispozitivului este acoperit cu material antiderapant, ceea ce garanteaza o aderenta ferma si creste siguranta la locul de munca.


Polizorul pe care il oferim ca fiind unul dintre putinele de pe piata are control electronic al vitezei. Setam rotatiile apasand butonul rosu (vizibil in imaginea de mai sus) si selectand una dintre vitezele de rotatie disponibile.


O blocare a axului usor accesibila asigura inlocuirea rapida si usoara a lamei cu o singura tasta, in timp ce un comutator mare situat in mijlocul dispozitivului si un maner suplimentar care poate fi montat pe doua laturi imbunatatesc semnificativ lucrul cu dispozitivul.


Datorita designului sau modern si a rulmentilor, se recomanda sa lucrati sub sarcini grele. Dispozitivul este potrivit pentru utilizarea diferitelor tipuri de discuri cu un diametru de 125mm.Filters
Sort
display