Cauta

Plug reversibil pentru Hecht 7100, Hecht 007125

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT007125
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
934,46 lei
718,81 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Produsul HECHT007125 de la Hecht este un plug dublu special conceput pentru motocultoare, oferindu-va o solutie eficienta pentru lucrarile de pregatire a solului in gradina sau in terenurile agricole mai mici. Acest plug este un instrument indispensabil in procesul de arat si pregatire a pamantului pentru cultivarea plantelor.


Plugul dublu HECHT007125 este construit cu atentie la detalii si din materiale durabile, asigurand o performanta solida si rezistenta in utilizare. Fabricat din otel de inalta calitate, este capabil sa faca fata chiar si celor mai dificile soluri, rezistand in timp si mentinandu-si functionalitatea.


Plugul este proiectat astfel incat sa poata fi atasat si utilizat cu usurinta pe motocultor. Datorita designului sau ergonomic si a sistemului de fixare sigur, montarea si demontarea plugului sunt rapide si simplu de efectuat.


Functionarea plugului dublu HECHT007125 este eficienta si precisa. Cele doua lame pozitionate simetric sunt capabile sa patrunda adanc in sol, facandu-l mai moale si mai usor de lucrat. Acest plug este ideal pentru arat, pregatirea terenului pentru semanat sau plantare, precum si pentru alte lucrari agricole sau de gradinarit care necesita lucrul cu solul.


Plugul dublu HECHT007125 de la Hecht va ofera versatilitate si eficienta in procesul de pregatire a solului. Indiferent daca aveti un mic teren agricol sau o gradina de dimensiuni mai mari, acest plug este un instrument esential care va va ajuta sa obtineti rezultate de calitate in activitatile agricole sau de gradinarit.

Filters
Sort
display