Cauta

Plasa artificiala din plante pentru gard, Bass Polska 85978

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: 85978
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
57,20 lei
44,01 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Dimensiuni: 60 x 40 cm

Material: Plastic

Metoda de montare: adeziv termic si de montare, legaturi de cablu

AVANTAJELE COVORASULUI CU FRUNZE ARTIFICIALE BAS POLSKA

DECORARE SPECTACULOASA DIN PLANTE ARTIFICIALE.

Un covor din frunze artificiale va fi o completare excelenta a asa-numitului perete verde. Un astfel de perete de frunze artificiale este un decor unic de saloane de infrumusetare si coafura. Se compune din mai multe sau o duzina de panouri cu plante artificiale. Un covor de frunze artificiale va fi, de asemenea, o decorare frumoasa a balconului. Acesta poate fi folosit ca o acoperire sau o completare a decorului. Datorita acoperirii dense a covorasului, frunzele arata extrem de bogate si foarte realiste. Deja un covor poate fi un decor floristic independent.

ASAMBLARE RAPIDA.

Panourile noastre artificiale din lemn de cutie pot fi combinate sau utilizate solo. Acestea au gauri de montare, astfel incat sa poata fi conectate rapid si montate cu somatii. Un covor cu lemn de cutie artificiala poate fi atasat la perete cu adeziv termic sau de montare. Daca se doreste, panoul poate fi taiat cu usurinta in bucati mai mici.

NU ESTE NEVOIE DE UDARE.

Un perete verde de plante artificiale este o solutie excelenta pentru oamenii ocupati. Plantele artificiale arata frumos pe tot parcursul anului. Ei nu trebuie sa fie udati sau ingrijorati de ingrijirea speciilor de plante individuale. Panourile cu plante artificiale nu deterioreaza peretele ca plantele naturale. Acest lucru va fi deosebit de important in spatiile inchiriate.

Filters
Sort
display