Cauta

Perna de masaj Shiatsu cu role, Bass Polska, 12822

Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: 12822
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
241,76 lei
185,97 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Putere: 24 W

Tensiune: 220 V - 240 V, 50 - 60 Hz

Incarcator: 12V, 1600mAh

Dimensiuni: 33 x 29 x 9 cm

INCLUS

Perna de masaj electrica cu role

Alimentare 230 V

Adaptor auto de 12 V.

O perna de masaj va fi cea mai buna alegere daca sunteti in cautarea unui masaj usor, cu o suprafata mare de masaj, pentru utilizare acasa, la birou si in masina. Masajul Shiatsu, derivat din medicina japoneza, imbunatateste fluxul de energie si restabileste echilibrul. Are un efect pozitiv asupra sanatatii, bunastarii si sferei emotionale. Recomandam perna de masaj Shiatsu persoanelor predispuse la stres, tensiune nervoasa, tulburari de somn si care sufera de umar, gat si dureri de spate.

Perna de masaj electrica cu functie de incalzire va inlocui efectiv un maseur calificat. Perna mare Shiatsu foloseste diverse metode de masaj, incl. Masaj Shiatsu, framantare bidirectionala imitand miscarea mainilor si incalzire in infrarosu. Toate acestea pentru confort si bunastare. Tot ce trebuie sa faceti este sa asezati perna de masaj intr-o pozitie confortabila si sa apasati butonul pentru a simti o usurare imediata. Puteti folosi perna de masaj nu numai acasa, ci si la birou sau masina - forma ergonomica si greutatea redusa o fac sa se miste foarte usor, iar datorita culorilor sale neutre, perna este discreta.

Infrarosul este utilizat in reabilitare datorita efectului uimitor pe care il are asupra intregului corp uman, ajungand la straturile mai adanci de tesuturi decat un masaj obisnuit. Perna de masaj cu incalzire Shiatsu are un efect cuprinzator - o vibreaza, o framanta si o incalzeste, obtinand efecte terapeutice, analgezice si relaxante instantanee.

Forma simplificata a pernei de masaj a fost creata avand in vedere forma coloanei vertebrale, iar designul ergonomic asigura o potrivire confortabila fiecarei parti a corpului. Tesatura fina cu plasa permeabila la aer este potrivita chiar si pentru pielea sensibila. Posibilitatea de detasare a rolei permite utilizarea sa solo si faciliteaza depozitarea masajului. Panoul de control convenabil si clar face ca masajul sa fie extrem de usor de utilizat.

Filters
Sort
display