Cauta

Perie rotativa pentru masina de spalat cu presiune, Hecht 000326

Disponibilitate: In Stoc
SKU: 000326
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
216,84 lei
166,80 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Produsul 000326 de la Hecht este o perie rotativa conceputa pentru a fi utilizata in tandem cu o masina de spalat sub presiune, oferindu-va un instrument eficient si comod pentru curatarea eficienta a diverselor suprafete. Aceasta perie rotativa este un accesoriu util si inovativ, care va va ajuta sa faceti fata cu usurinta celor mai dificile sarcini de curatare, economisindu-va timp si efort.


Principalele caracteristici ale periei rotative Hecht 000326 includ:


Design ergonomic: Peria este proiectata cu atentie la detalii pentru a asigura o prindere confortabila si sigura, permitandu-va sa manevrati usor si precis instrumentul in timpul utilizarii.


Reglare a presiunii: Pentru a va asigura ca potrivita pentru diverse suprafete, peria rotativa dispune de o functie de reglare a presiunii. Acest lucru va permite sa adaptati nivelul de presiune aplicat in functie de natura suprafetei pe care o curatati.


Versatilitate: Aceasta perie este ideala pentru curatarea masinilor, trotuarelor, teraselor, gardurilor, gratarului si altor suprafete exterioare. Indiferent de tipul de murdarie cu care va confruntati, aceasta perie rotativa va face fata cu succes.


Durabilitate si calitate: Hecht este o marca cunoscuta pentru produsele sale de inalta calitate, iar aceasta perie nu face exceptie. Construita din materiale rezistente la uzura, peria este proiectata pentru a rezista in timp si a va oferi rezultate consistente in fiecare utilizare.


Indiferent daca sunteti un proprietar de casa care doreste sa-si mentina curat exteriorul casei sau un profesionist care ofera servicii de curatenie, peria rotativa Hecht 000326 va va ajuta sa va atingeti obiectivele de curatare cu usurinta si performanta. Imbunatatiti experienta dvs. de curatare cu acest accesoriu practic si eficient pentru masina de spalat sub presiune.

Filters
Sort
display