Cauta

Perie de plastic pentru Hecht 444, Hecht 444000043

Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: 444000043
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
46,65 lei
35,89 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Produsul 444000043 de la Hecht este o perie de plastic special conceputa pentru a fi utilizata cu aparatul de spalat Hecht 444. Aceasta perie este un accesoriu util si eficient pentru curatarea eficienta a diferitelor suprafete.


Caracteristici:


Material de calitate: Peria este fabricata din plastic de inalta calitate, ceea ce o face rezistenta si durabila in timpul utilizarii frecvente. Aceasta este proiectata pentru a rezista la uzura si pentru a va oferi o experienta de curatare de lunga durata.


Design ergonomic: Manerul ergonomic al periei este conceput pentru a se potrivi confortabil in mana, ceea ce permite manevrarea usoara si precisa in timpul curatarii. Astfel, puteti accesa cu usurinta chiar si cele mai dificile locuri, fara a va simti inconfortabil.


Perii eficiente: Peria este prevazuta cu peri duri, dar delicati, care pot indeparta eficient murdaria, petele si depunerile persistente de pe diferite tipuri de suprafete, cum ar fi terasele, gardurile, scarile, placile de beton si multe altele.


Compatibilitate: Peria a fost special conceputa pentru a fi utilizata cu aparatul de spalat Hecht 444, asigurand o potrivire perfecta si un nivel optim de performanta. Aceasta se ataseaza usor aparatului si nu necesita instrumente suplimentare pentru montaj.


Usor de intretinut: Peria de plastic este usor de intretinut si curatat dupa utilizare. Puteti clati peria cu apa si sa o lasati sa se usuce inainte de a o depozita pentru utilizari ulterioare.


Cu peria de plastic pentru aparatul de spalat Hecht 444, veti putea efectua curatarea mai rapida si mai eficienta, obtinand rezultate profesionale la fiecare utilizare. Fie ca aveti nevoie sa curatati suprafete mari sau sa indepartati petele dificile, aceasta perie va va fi de mare ajutor in toate aceste activitati de intretinere a locuintei sau a curtii.





Filters
Sort
display