Cauta

Minicross cu acumulator, autonomie 20 km, Hecht 54500

Disponibilitate: In Stoc
SKU: HECHT54500
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
3.374,74 lei
2.595,96 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Motorul electric este alimentat de la bateria de 36 V cu 8 Ah. Functionarea in perfecta liniste permite utilizarea motocrossului in zonele unde nu este permisa utilizarea utilajelor cu combustie interna sau zgomotoase. Deci, nu este o problema sa o folosim duminica in gradina. Cu toate acestea, este important sa se aiba in vedere faptul ca bicicleta este atat de linistita, incat traficul in locuri unde sunt mai multe persoane poate fi periculos, deoarece se apropie o masina fara sunet.


Baza motocicletei este realizata dintr-un cadru din otel de calitate, completata de aripi de plastic elegante care nuanteaza aspectul unei motociclete reale. Roata din fata este montata intr-o furca cu suspensie, iar structura de amortizare din spate este proiectata cu un amortizor central, la fel ca si masinile motocross actuale. Jantele de aliaj sunt montate in cruce pentru un confort maxima pe teren accidentat. Rotile din fata si din spate sunt echipate cu frane pe disc.


Viteza bicicletei poate fi limitata si blocata de o cheie la treptele 7/15/25 km / h. Franele sunt controlate de manetele de pe ghidon. Pe manerul drept este un accelerator. Exista un panou LED care indica starea de incarcare a bateriei. Otelul de ghidare (asa-numitele "bare") asigura functionarea confortabila. Pentru o siguranta sporita, in centru se adauga un capac de spuma moale.


Motocicleta este foarte rapida, dar performanta si gama sa este evident influentata de teren si greutatea soferului. Sarcina maxima este de 75 kg, intervalul maxim este de pana la 20 km per incarcare. Acesta este livrat cu un incarcator care poate incarca bateria de la o priza normala in aproximativ 8 ore.


Sunt incluse un incarcator, un set de instrumente de baza si autocolante.


Motocicleta nu este un mijloc de transport, nu poate fi folosita pe drumurile publice!

Filters
Sort
display