Cauta

Masina de polisat auto, 2950W, Boxer BX185

Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: BX185
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
252,51 lei
194,23 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Date tehnice:

  • Tensiune: 230V
  • Diametrul discului de lustruire: 125mm
  • Viteza de rotatie: 0-3000 RPM
  • Controlul vitezei: DA
  • Greutate: 2,5 kg

Masina de lustruit fabricata din materiale de inalta calitate; are un motor foarte eficient cu o putere mare de 2950W. Este ideal pentru lustruirea suprafetelor lacuite si a tuturor tipurilor de alte lucrari de lustruire sau macinare cu lemn si metal. Polizorul faciliteaza foarte mult si accelereaza munca de lustruire. Dispozitivul are un control al vitezei neted de 600-3000 rpm. Polizorul este ideal pentru prelucrarea materialelor de diferite forme si pentru locuri greu accesibile. Dupa instalarea unui element adecvat de macinare sau taiere, dispozitivul poate fi utilizat si pentru macinarea si sablarea suprafetei elementelor metalice sau a altor materiale.


Control al vitezei infinit variabil de la 0 la 3000rpm. In polizoarele standard fara un control al vitezei neted, lacul este deteriorat. In dispozitivul companiei avem capacitatea de a regla viteza de rotatie la duritatea utilizata in prezent a abrazivului.


Maner solid si carcasa metalica a angrenajelor. Polizorul este realizat cu cea mai mare grija si din materiale de inalta calitate.


POLIZOR AUTO PUTERNIC BX 2950W CU PUTERE REGLABILA 1950 WFilters
Sort
display