Cauta

Masina de gaurit pe acumulator, fara acumulator si incarcator, 18V, Bass Polska 5321

Producator: Bass Polska
Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: 5321
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
206,68 lei
158,98 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Produsul se livreaza fara acumulator si incarcator!

  • Tensiune baterie: 18V
  • Capacitate baterie: 2.2 Ah
  • Nivelul de zgomot: Lwa 61 dB, Lpa 58 dB
  • Baterie potrivita: baterie BP-5330


Surubelnita fara fir Bass Polska este cea mai buna solutie pentru tine daca nu iti place sa fii limitat de un cablu electric sau sa te gandesti sa conectezi un cablu prelungitor in timpul functionarii. Surubelnita fara fir va permite sa lucrati in diferite pozitii, la inaltimi, in locatii neobisnuite si externe.


Bateria litiu-ion este in prezent cea mai buna solutie in tehnologia surubelnitelor fara fir si se distinge prin parametri foarte buni, luminozitate si lipsa efectului de memorie. Bateriile Li-Ion Bass Polska se caracterizeaza prin cea mai mare densitate energetica si implicit si capacitate in raport cu greutatea si volumul lor.


Cuplul ridicat face posibila lucrul cu diferite tipuri de materiale, iar controlul vitezei va va permite sa reglati activitatea surubelnitei la cerintele materialului.


Acest model de surubelnita fara fir Bass Polska are un comutator de declansare convenabil, profilat, cu control al vitezei si un indicator de putere, datorita caruia nu veti fi niciodata surprinsi de o baterie descarcata. Echilibrul perfect al surubelnitei permite functionarea pe termen lung minimizand sarcina pe mana operatorului.

Filters
Sort
display