Cauta

Lanterna montabila pe cap, 5600 lm, Expert PR-606

Disponibilitate: Stoc Epuizat
SKU: PR-606
Livrare la
*
*
Metodă de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
Fără opțiuni de livrare
54,82 lei
42,17 lei
excluding shipping
decrease increase
Share

Caracteristici:

 • Material: aluminiu aerospatial si plastic ABS
 • 3 moduri de iluminare
 • Durata de viata LED:pana la 100.000 de ore
 • Impermeabil
 • Rezistent la praf
 • Rezistent la socuri
 • Curea reglabila
 • Unghi de inclinare reglabil la 90°
 • Doua baterii cu o capacitate de 4800mAh fiecare, acest lucru ofera o capacitate totala de 9600mAh!
 • Poate fi incarcat de la o priza de casa de 240V si o priza auto de 12V
 • Doua baterii incluse


Lanterna  este un dispozitiv util mai ales in timpul anului, cand ziua devine mai scurta si intunericul devine din ce in ce mai devreme. Ofera o lumina puternicacare va permite sa vedeti toate lucrurile de care aveti nevoie. Echipat cu un LED,acesta va permite sa configurati pana la3 moduri diferite de iluminare. Acesta a fost echipat suplimentar cuun LED rosu in partea din spate pentru a fi vizibil pentru ceilalti participanti la trafic. Datorita utilizarii unui LED, lanterna este foarte economica si va permitesa straluciti timp de 20 de ore fara intrerupere. Spre deosebire de lanternele obisnuite, asa-numitul far nu iti ia mana si poti face cu usurinta tot felul de lucrari sau poti transporta ceva.

Poate fi setat asa cum ne place

Farul are capacitatea de aregla lungimea curelelor. In combinatie cu flexibilitatea lor, acest lucru face posibilaadaptarea foarte buna a lanternei la capul nostru. Acest lucru nu va duce la o situatie in care lanterna va va apasa in cap sau va va aluneca de pe ea, asa cum este cazul altor lanterne.

In plus, are si capacitateade a regla unghiul de inclinare al lanternei in intervalul de 90°. Acest lucru va va permite sa setati in mod optim locul in care lanterna trebuie sa straluceasca.

Un avantaj suplimentar al lanternei este capacitatea de amari, adica de a focaliza fasciculul de lumina intr-un anumit loc, ceea ce va asigura o vizibilitate adecvata atunci cand efectuati o munca mai precisa.


3 moduri de iluminare

In lanterna puteti configura pana la trei moduri diferite de iluminare. Mai jos va prezentam ce moduri de iluminare are lanterna:

 • Iesire de lumina ridicata
 • Iesirea medie a luminii
 • Palpaire - modul SOS


Lanterna areun mod de palpaire continua pentru toate LED-urile. Acest lucru va va permite sa vedeti in situatii critice. Aceasta este o buna protectie pentru persoanele carora le place sa caute diverse colturi si crapaturi pe traseu.


In acelasi timp, lanterna este echipata cuun LED rosu situat pe partea din spate a capului. Straluceste in toate modurile lanternei. Acesta va va permite sa semnalati prezenta altor participanti la trafic. Aceasta solutie este ideala pentru mersul pe drumuri de tara sau autostrazi.


Rezistent la conditii nefavorabile

Lanterna esterezistenta la ploaie. Nu va trebui sa va faceti griji cu privire la ploaie (va rugam sa nu puneti lanterna in apa). Farul este, de asemenea,rezistent la praf si socuri. Chiar si cele mai severe conditii meteorologice nu vor fi teribile.


Eficienta energetica de mare capacitate - 2in1

Lanternafoloseste diode cu eficienta energetica ridicata, mentinand in acelasi timp un numar suficient de mare de lumeni. Lanterna straluceste cu o lumina foarte ascutita si stralucitoare. In plus, la far sunt atasate doua baterii cu o capacitate totala de pana la 9600mAh. Acest lucru permite unei lanterne complet incarcate sa straluceasca continuu timp de pana la 20 de ore.


Incarcati cand si cum doriti

Doua incarcatoare sunt atasate la lanterna. Una dintre ele se incadreaza intr-o priza obisnuita de uz casnic de 230V, iar cealalta intr-o bricheta auto de 12V. Acest lucru va permite sa utilizati farul tot timpul cu pauze mici pentru reincarcari. Puteti incarca lanterna acasa, utilizati-o in camp pentru a o reincarca din nou in masina.Filters
Sort
display